nlc.hu
Horoszkóp

Hobbi és a csillagjegyek

Ezt a hobbit próbálják ki ezen a nyáron a csillagjegyek

A horoszkóp szerint ez a hobbi igazán passzol a csillagjegyekhez. Szuper nyári programötletek következnek.

Kos – Skateboard

Kos jegyűként imádod a sebességet, nem mellesleg szívesen kísérletezgetsz, kockáztatsz, s bátran méreted meg magadat minden újdonságban. A skateboardot egyenesen neked találták ki. Bár nem egyszerű a deszkán egyensúlyozni, neked tutira menni fog.

Bika – Varrás

Bika jegyűként szuper a kézügyességed, nagyon gyakorlatias típus vagy, nem mellesleg az ízlésed, a stílusod is egyedi. Idén nyáron varrd meg magadnak a legszuperebb szetteket. Ha valakihez tökéletesen illik a szabás-varrás, az kétségtelenül te vagy. Ha nincs varrógéped, kölcsönözz egyet, később úgyis veszel magadnak, annyira beleszeretsz a varrásba…

Ikrek – Scrapbook

Ikrek jegyűként ugye már kisgyerekként is imádtál ragasztgatni, fotókat nézegetni? Ezen a nyáron pontosan erre a képességedre lesz csak szükséged, hogy irigylésre méltóan szép scrapbookot készíthess. Szedd elő a korábbi nyaralásokon készült fotókat, s rendezgesd a saját albumodba. Díszítsd a saját ízlésed szerint száraz virágokkal, masnikkal, ahogy tetszik.

Rák – Napló

Rák jegyűként nagyon szívesen lapozod fel a régi emlékeket, fotókat. Kösd össze idén nyáron a kettőt, és írj saját naplót, amelyet természetesen a legszebb fotókkal is díszíthetsz. Év végén lapozd fel újra az egészet, és magad is meglepődsz, mennyi érdekes, izgalmas esemény történt veled. Érdemes a legpozitívabb emlékeket legyezni, ezekből a jövőben is erőt meríthetsz.

Oroszlán – Meditáció

Oroszlán jegyűként kimerítő lehetett az elmúlt időszak. S bár hamarosan nagyot fordul a életed, de ennek ellenére épp itt az ideje, hogy meditálj, ellazítsd a testedet, az elmédet. Ha eddig nem próbáltad, ezen a nyáron jógázz és figyelj befelé minél többet. Biztosan nem hiszed, de akkor van a legnagyobb szükséged a lazításra, amikor a leginkább pörögsz. 

Szűz – Sütögetés

Szűz jegyűként nagyon szereted a természetet, és szívesen töltöd az időt a szabadban. Ha eddig nem próbáltad volna, érdemes mostantól minél többször a szabadban sütögetned. Gyerekkorodban ugye sütöttél a tábortűz mellett szalonnát? Ezen a nyáron érdemes feleleveníteni a régi emlékeket. Imádni fogod. Persze, a kertben is sütögethetsz a pároddal…

Csillagjegyek és a hobbik

Fotó: Getty Images

Mérleg – Hímzés

Mérleg jegyűként nagyon szereted a szép dolgokat. Igazán szép hímzéseket pedig manapság ritkán kapni már, vagy csak vidéken szerezhetsz be hasonlókat. Ha kedved tartja, kipróbálhatnád, akár kézzel, akár varrógéppel. Ez a fajta hobbi teljesen kikapcsol, és a jelenben tart. A legszebb blúz és ruha még különlegesebb lehet az apró hímzett motívumokkal.

Skorpió – Olvasás

Skorpió jegyűként nagyon szereted a könyveket, így az olvasás, mint a hobbi talán nem újdonság számodra. Abban mégis, hogy az elmúlt időben jóval kevesebbet olvastál. Téged a spiritualitáson át a rejtélyek megoldása érdekel a legjobban. Persze bármilyen témába belemerülhetsz ezen a nyáron. Engedd meg magadnak a lazítást, merülj el a könyvek világában.

Nyilas – Filmezés

Nyilas jegyűként szívesen fotózod, videózod a nyári élményeket. Mit szólnál hozzá, ha idén nyáron videón rögzítenéd a legvidámabb eseményeket, amelyekből filmet készítenél? Szuper izgalmas lesz végignézni a legemlékezetesebb élményeket. Nemcsak a kreativitásodat használod, de megmutathatod, te milyen szemmel látod a világot. S ehhez bőven elég a mobilod. 

Bak – Kenyérsütés

Bak jegyűként meglepően ügyesen mozogsz a konyhában. S ha eddig nem tetted volna, idén nyáron próbálj ki minél több süteményreceptet. Sőt, ha kedved tartja belevetheted magadat a kovászos kenyér sütésének technikájába is. Ha valaki szereti a kihívásokat, az kétségtelenül te vagy. Nem mellesleg a házi kenyér ízéhez, illatához semmilyen bolti nem fogható…

Vízöntő – Kajakozás

Vízöntő jegyűként téged a kalandok, a napfény, a friss levegő éltet a leginkább. Kösd össze a hármat, s próbáld ki a kajakozást. Ehhez nincs szükséged különösebb előképzettségre, hogy a csónakban maradj. Pillanatok alatt ráérzel az evezésre. Persze az nem árt, ha tudsz úszni, mert a kajak könnyen vízbe boríthat. Ennek ellenére imádni fogod, ahogy a vízen suhansz… 

Halak – Gitározás

Halak jegyűként imádod a zenét. Miért is ne próbálhatnád ki magad a zenében? A gitározás a legszuperebb hobbik egyike, s hozzád meglepően közel áll. Egyedül gyakorolhatsz, és merülhetsz el a zene világában. A videómegosztó oldalakon számtalan oktatóvideót találsz. Ha nincs gitárod, kölcsönözhetsz néhány napra. Utána úgyis veszel magadnak sajátot..

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top