nlc.hu
Horoszkóp

Példamutatóan türelmes csillagjegyek

3 csillagjegy, aki példamutatóan türelmes másokkal

Ha a türelem versenyszám lenne, ők lennének a biztos befutók, mert szinte lehetetlen kihozni őket a sodrukból.

A türelem nagy erény, szokták mondani, pont azért, mert sokakból hiányzik ez a tulajdonság. Nem azért, mert valami baj van velük, hanem amiatt, hogy a mai világban – amikor mindent (is) el lehet néhány kattintással intézni – egész egyszerűen nincs szükség a türelemre. Szerencsére azért vannak olyanok, akik ezt másképp gondolják, és elképesztő szelídséggel állnak a másikhoz. Mutatjuk, kik ők!

Bika

Azt gondolnád, hogy a Bika keményfejűsége akadályozó tényező, ha türelemről van szó, de épp ellenkezőleg! Kitartása egy adott helyzetben már-már szupererő lehetne, és nem csak akkor, ha őt érinti. Másokhoz is pont ugyanezzel a figyelmességgel fordul, mert hisz abban, hogy a türelem rózsát terem, emiatt másokat is erre inspirál. Néha már szinte zavaró, hogy mennyire így gondolkodik, ugyanis a végletekig kitartó, miközben egy pillanatra sem veszít a jámborságából.

Türelem

Fotó: Getty Images/dragana99

Rák

Nincs még egy olyan érzékeny és érzelmes csillagjegy, mint amilyen a Rák. Ösztönösen fakad belőle, hogy türelemmel forduljon másokhoz, mert azt vallja, hogy a türelmetlenség feszültséget szül, ő pedig nem szeretne ennek teret adni. A Rák tipikusan az az ember, aki bármit megtenne azért, aki fontos számára, legyen szó barátságról vagy akár szerelemről, az érzékenységéből fakadó erőt nem szabad lebecsülni, mert az az ő aduásza. Lehet, hogy birkatürelme van, de ez a legnagyobb bók, amit csak kaphat.

Szűz

A Szűz a tettek embere, aki szeret felkészülni minden eshetőségre. Fontos számára a tökéletesség iránti igény, ami szinte magában rejti, hogy a végletekig türelmes, hiszen ez a perfekcionizmus záloga. Soha nem stresszel, nem esik pánikba, akkor sem, ha valami hatalmas galiba csusszan az életébe, és ugyanígy fordul mások felé is. Ő az, aki századjára is elmagyaráz bármit, ha arra van szükség, mert azt szeretné, ha a másik is értené. És közben még a hangját sem emeli fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top