Csillagjegyek az átalakulás bűvöletében – Heti angyalhoroszkóp 2023. október 24–30.

Asteria | 2023. Október 24.
Az angyalok azt üzenik, hogy kihívást, ugyanakkor mélyebb tudást és megélést hozhat egy változás munkádban vagy magánéletedben.

Az angyalok szerint nem kell félni a változástól. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy változás és átalakulás jöhet, amire próbálj időben ráhangolódni. Légy tisztában azzal, hogy mire van szükséged a jó működésedhez, ez megkönnyítheti a döntéseidet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy aktiválódhatnak személyiséged erős jegyei. Koncentrálj ezek közül azokra, melyeket erősségednek tartasz. Ezekre alapozhatod hosszú távú céljaidat. Bármi történik, ne ragadjon el a hirtelen indulat, maradj nyugodt!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy tartózkodj a heves beszélgetésektől. Lehet, hogy az igazságot képviseled, de ez nem ok arra, hogy csípősen, sőt bántóan fogalmazz. Nézz rá napi és heti terveidre, most érdemben változtathatsz napi szokásaidon.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy kedves időtöltéseidre és hobbijaidra mindig kell, hogy jusson idő. Ez szükséges ahhoz is, hogy feltöltődve vesd bele magad soron következő feladataidba. Légy büszke kis győzelmeidre is!

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy változások jöhetnek, de az új helyzetben is simán feltalálod magad. Lehet persze, hogy ez átalakulást és váratlan helyzeteket hoz, de saját belső erődre ráhangolódva simán veszed az akadályokat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy kapcsolataid erősítése jól jönne. Lehet, hogy ehhez csak közvetlenebbül kéne kommunikálni és türelmesebben viszonyulni mások hibáihoz. Minél magasabb és tágabb a perspektívád, annál messzebbre láthatsz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Most olyan igazságokat is megláthatsz, melyek eddig rejtve voltak a szemed elől. Ez okot adhat a változtatásra, de légy kíméletes – magadhoz és másokhoz is.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy mivel a Nap belépett a jegyedbe, egy igen érzékeny, aktív és mély időszak következik számodra. Olyan felismerések jöhetnek, melyek alapjaiban változtathatják meg mindennapjaidat és akár kapcsolataidat is. Légy őszinte magadhoz és így hozz döntést.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bár tüzes hatásod mindenhová elérhet, néha engedned kéne, hogy a dolgok másként alakuljanak. A legfontosabb, hogy belső egyensúlyod ne boruljon fel. Most változtathatsz úgy, hogy ez magánéletedre és munkádra is hatással legyen.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy eddigi tapasztalataid rendkívül értékesek mind számodra, mind a melletted élőknek, de ez nem ok arra, hogy aktívan beleavatkozz az életükbe és döntéseikbe. Segíts a háttérből, türelmesen és elfogadóan.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a változás legtöbbször nem kényelmes, sőt, nem is kellemes, de mégis jó dolgokhoz vezethet. Merd belevetni magad egy új fejezetbe, még úgy is, ha valamit áldoznod kell ezért.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nőhet a feszültség benned vagy körülötted. Ne félj a változástól, bár lehet, hogy ennek során félelmeiddel vagy korlátaiddal leszel kénytelen szembesülni. Ugyanakkor a győzelem is ott rejlik ezek mögött!

Exit mobile version