nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek kellemes lesz a Bak hava

Csillagjegyek, akiknek nem lesz kellemes a Bak hava

A következő csillagjegyeknek nem lesz egyszerű a Bak hava.

Rák

Mindig úgy jön ki a lépés, hogy kimerült és fáradt vagy az év utolsó heteiben. A Bak havának energiái mindenkor pihenésre kényszerítenek téged, hiszen a Bak a veled pontosan szemben álló jegy. Ez az időszak a befelé figyelésre ösztönöz, csak a saját érzéseiddel törődj, semmi mással. Az évben egyszer legyél egy kicsit önző. Tedd, amit a szíved diktál, az ünnepek idején különösen. Ne felejtsd el, a körülötted élők szeretnek és támogatnak téged. Kérd a segítségüket, amikor csak szükségét érzed. Nem szégyen segítséget kérni, főleg, ha bajban vagy.

Csillagjegyek, akiknek kellemes lesz a Bak havaVízöntő

A kimerültség mellett kicsit feszült is vagy, mert a benned kavargó érzelmeket sem igazán érted most. Rád fér a pihenés, amit meg is érdemelsz az elkövetkező napokban, hetekben. Nem érdemes a veled történő eseményeket túlzottan mélyen boncolgatni, mert csak bele fogsz őrülni, inkább egyszerűen fogadd el, mint új lehetőséget. Csak annyi feladatot kapsz az élettől, amit képes vagy elviselni és megoldani. Tölts minél több időt egyedül a magad csendességedben, és nagyon komoly felismerésekre lelhetsz. Fogadd meg ezt a tanácsot, hogy kigyere ebből a mély gödörből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top