Csillagjegyek átmeneti állapotban – Heti angyalhoroszkóp 2024. február 20–26.

Asteria | 2024. Február 20.
A változás óhatatlanul ingatag átmeneti állapottal jár, de az angyali erők támogatnak a nehéz időkben.

Az angyalok szerint a változás szükséges és nem kell félni tőle. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy szerencsés, ha felismered, hogy mi a te felelősséged és mi az, amit nyugodtan delegálhatsz másoknak, anélkül, hogy minden pillanatot és eseményt ellenőrizni akarnál.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell, hogy az átmeneti állapot, ami szükségszerűen a változással jár, megviseljen lelkileg vagy akár testileg is. Sőt, inkább egyre motiváltabb lehetsz, hogy megfelelj mindannak a normának, melyet magadra érvényesnek tartasz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy részletes és mély beszélgetésekben hatolhatsz a témák mélyére és eddig rejtett információk is kiderülhetnek. Ügyelj rá, nehogy visszaélj ezekkel. Fontos a pozitív mentális hozzáállásod.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes minél mélyebben végiggondolnod a veled történteket és felfedezni a rejtett összefüggéseket okok és okozatok között. Ez segíthet, hogy kiegyensúlyozottan vészeld át az átmeneti állapotokat.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy valószínűleg nem visel meg nagyon a változás, és felvértezve állsz az átmeneti állapot esetleges bizonytalanságában. Jó, ha az érzelmeid és a tetteid egységben állnak egymással.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy az átmenetei állapotokat megkönnyítheted magadnak, ha nemcsak magadban tisztázod az érzelmeidet, de képes vagy beszélni is róluk. Őszinteséged új kaput nyithat kapcsolataidban.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy az átmeneti időszakot kreatív energiáid kiteljesítésével teheted könnyebbé. Fontos lenne, hogy formába öntsd elképzeléseidet, ne maradj meg az elvont gondolatoknál és ötleteknél.

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most időszerű lehet olyan rejtett dolog, háttér után kutatni, ami mindig is izgatta a fantáziádat. Addig jó ez, amíg segít megvilágítani valamit, de ha valakinek a lelkébe taposol ezzel, az hosszabb távon ellenségeskedést okozhat.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, egyik állapotból nehéz az átmenet a másikba, szerelmes vagy szeretetteli érzelmeid segíthetnek. Ne érd be pusztán álmodozással, tegyél aktívan szeretteidért.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy az átmeneti állapotokat úgy tudod egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni, ha pontosan rögzítesz minden megállapodást és a rád jellemző precizitással kitérsz minden részletre.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ha változást szeretnél akár kapcsolatodban, akár otthonodban, konkrét lépéseket kell tenned az ügy érdekében. Mindenképpen világosan kéne nemcsak magadnak, de a másik félnek is kifejezned elképzeléseidet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy az átmeneti időszakot az könnyítheti meg, ha kapcsolataidra összpontosítasz. Találd meg, hogy számodra mi a legkifejezőbb forma és elsősorban azt használd. De bármi legyen is ez, ne állj ellen a szívből jövő beszélgetéseknek.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version