nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nagyon naivak

Csillagjegyek, akiknek nagyon naivak

Nagyon könnyen bizalmat szavaznak mindenkinek, amit a legtöbb esetben rosszul tesznek.

Halak

A Halak újra és újra megfogadja, soha többé nem engedi meg magának, hogy bárki is rászedje őt. Aztán mégsem tanul a hibájából, mert ismét olyan emberek markába kerül, akik úgy férkőznek a bizalmába és manipulálják, hogy észre sem veszi. Nagyon érzékeny típus, időnként túlságosan is az, bámulatosak az ösztönei, így valójában csak hallgatnia kéne a megérzéseire, és könnyedén elkerülhetné, hogy becsapják és kihasználják.

Naiv csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg az egyik legkönnyebben és leggyorsabban bizalmat szavazó csillagjegy. Mindenki tanul a hibáiból, és nem követi el azokat újra és újra. Neki azt kell megértenie, attól, hogy ő egyenes, bizalmat szavazó típus, és távol áll tőle a szélhámosság, sokan vannak, akik sajnos nem így gondolkodnak.

Nyilas

A Nyilas ragyogó személyiség, mégis időnként hajlamos a túlzott optimizmusra és arra is, hogy naivan viselkedjen. Leginkább akkor, amikor útra kel, és ismét az utazás szenvedélyének élhet. Nagyon barátságos, könnyedén szóba elegyedik idegenekkel, nagyon szívesen ismerkedik. Ilyenkor eszébe sem jut feltételezni, hogy akár be is csaphatják, rászedhetik a jóhiszeműsége okán. Ha csak egy picit szavazna kevesebb bizalmat az idegeneknek, kevesebb nehézséggel kéne megküzdenie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top