nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket mindenki szeret

Csillagjegyek, akiket mindenki szeret

Mindenki nagyon kedveli ezeket a csillagjegyeket.

Oroszlán

Az Oroszlánt szeretik a legtöbben. De ő mindent meg is tesz azért, hogy mindenki figyelem rá szegeződjön. Imádja a társaságot, kedves, nagylelkű, lojális. Vonzó a megjelenése, nagyon energikus, lelkes és rendkívül szórakoztató típus. Minél több figyelmet és szeretet kap a környezetétől, annál többet ad vissza. Nagyon szeret a középpontban lenni, egyszerűen a környezete nem tudja nem imádni.

Csillagjegyek, akiket nagyon kedvelnek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas szinte mindig mosolyog. Optimista, vidám, pozitív az életszemlélete, jó a környezetében lenni. Nemcsak nyitott, de rendkívül jó a humora is. Hatalmas szíve van, ő is nagylelkű és segítőkész, s önmagában ezért is szeretik őt olyan sokan. Önálló és független, kalandokra, változatosságra vágyik.

Halak

A Halak mindent megtenne a környezetéért. Ő biztos, hogy először mindig a többiekre gondol, s csak azután magára. Önzetlen, segítőkész, nagyon empatikus csillagjegy. Nagyon könnyű vele kijönni. Miközben szüksége van az egyedüllétre, a magányra is, a társaságot sem utasítja vissza. Rá bármikor és bármiben lehet számítani, ezért is annyira népszerű. Pedig ő nem azért kerül a középpontba, mert erre törekedne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top