nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki mer nagyot álmodni

3 csillagjegy, aki mer nagyot álmodni – És be is jön neki

A következő csillagjegyek szótárából hiányzik a lehetetlen szó, őket aztán semmi nem állíthatja meg, ha a céljaikról van szó.

A legtöbbünknek gyerekként még azt mondják, bármi lehet belőlünk, aztán ahogy egyre idősödünk, úgy lépünk át a realitás talajára. Nem úgy a következő csillagjegyek, akik az egész életüket úgy élik le, hogy nem félnek nagyot álmodni! Valószínűleg pont ezért sikerül nekik mindent véghez vinni, mert elhiszik, hogy bármi lehetséges, ha az ember igazán akarja.

Kos

A Kos az állatöv egyik legbátrabb jegye, aki tényleg fejjel megy a falnak azért, hogy a lehetetlent legyőzze. Megingathatatlan az eltökéltsége, épp ezért nem fél merész célokat kitűzni. A „nem lehet megcsinálni” nem szerepel a szótárában, sőt, ez csak olaj a tűzre a szemében, és csak azért is bizonyítani akarja, hogy mások tévednek és lehetetlen nem létezik. Hatalmas energiával töri magának az utat az álmai felé, és másokat is arra inspirál, hogy kövesse a példáját. 

Doktor Szöszi

Fotó: Profimedia

Vízöntő

A Vízöntő mindig kicsit kilóg a sorból, épp ezért a jövőképe sem hasonlít arra, amit a társadalom „normálisnak” bélyegez. Olyan világot vizionál, amiben nem csak a saját élete változik meg, hanem akár az egész emberiségé, és ez még csak nem is elrugaszkodott elképzelés részéről. Remek ötleteivel és haladó gondolkodásával tényleg úttörőként nyomul előre, hogy valamit létrehozzon. Törekvéseiben nincs olyan, aki elbizonytalanítana. 

Nyilas

A Nyilas igazi filozófuslélek, aki folyton egy magasabb eszméért dolgozik. Álmai túlmutatnak a vágyakon, ő az, aki szívesen lép a tettek mezejére azért, hogy magasra törjön. Mindig nagyon-nagyon pontos a víziója azt illetően, hogy mit szeretne az életével kezdeni, és amint eléri az egyik célját, máris azon gondolkodik, hogy mi legyen a következő. Számára nem is kérdés, hogy minden reggel úgy kel fel, hogy megváltja a világot – és jó úton is halad felé.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top