nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy nagyon titokzatos

Ez a 3 csillagjegy nagyon titokzatos

A következő csillagjegyek zárkózottak és titokzatosak is!

Szűz

A Szűz látszólag nyitott típus, de csak egy bizonyos fokig. Inkább zárkózott és bizalmatlan csillagjegy, valójában hosszú időre lehet szükség, mire meg meri mutatni valódi önmagát. Amikor biztosnak érzi a másik szeretetét, akkor nyílik meg. Nem lehet tudni, mire, hogy reagál, mert nagyon nehéz kiismerni.

Csillagjegyek és a titkok

(Fotó: unsplash)

Vízöntő

A Vízöntő nagyon barátságos, ezért sokan gondolják róla, hogy milyen nyitott és szórakoztató típus. Ez bizonyos szinten tökéletesen igaz is rá. De amikor mély érzések kerülnek szóba, azonnal riadót fúj, és visszamenekül a biztonságos magányba. Nagyon nehéz igazán közel kerülni hozzá.

Halak

Sokat csalódik, mert ő ugyanakkor hajlamos lehet könnyen bizalmat szavazni a többieknek. Áldozatkészségét sokan kihasználhatják. A kisugárzása viszont nagyon misztikus és különleges, és ez teszi őt ellenállhatatlanná. Sokszor megégeti magát, nem is csoda, hogy annyira zárkózott és titokzatos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top