Mindennapok

X-faktor: ByeAlex és Gáspár Laci is üzent a mindent eldöntő adás előtt

Az X-faktor két mentora szinte egy az egyben ugyanazt a szöveget osztotta meg közösségi oldalán. A kommentelők nem is hagyták ezt szó nélkül.
byealex gáspár laci x-faktor döntő

Már csak pár óra, és kezdetét veszi az RTL Klubon az X-faktor döntője, ahol a milliós fődíjért három versenyző, Ruszó Tibi, Vanek Andor és Zdroba Patrik méri majd össze az erejét. Miközben a versenyzők már gőzerővel készülnek az utolsó élő show-ra, a mentoraik is hangolódnak: ByeAlex és Gáspár Laci is posztolt közösségi oldalára a megmérettetés előtt.

„Jövünk Andor és Tibi haverjaimmal” – írta ByeAlex, mire Gáspár Laci egy „Jövünk Zdroba Patrik spanommal” – üzenettel válaszolt a Facebookon. Az X-faktor két mentora egyébként két nagyon hasonló posztot tett közzé, amiben egyrészt emlékeztetik a rajongókat, hogy immár harmadik alkalommal küzdenek meg egymással, másrészt buzdítják saját versenyző(i)ket. Sőt! Sportszerű módon még az ellenfeleknek is jutott egy-egy hajrá.

A két posztot a kommentelők sem hagyhatták szó nélkül: egymás után gratulálnak a korrektséghez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top