Mindennapok

A megcsalás jelei

Ha megkérdezel egy féltékenykedő nőt, hogy mik lehetnek a kapcsolatában a megcsalás jelei, a legtöbbször annyi a válasza rá, hogy csak érzi és kész. És mivel lássuk be, ez elég gyenge érv, a többség nem is szalad ilyenkor egy azonnali számonkérésre a párjához, hanem önjelölt Sherlock-Holmesként őrült nyomozgatásba kezd. De mégis melyek azok a jelek, amelyekből hűtlenségre következtethetünk?

Mik lehetnek a megcsalás jelei?

  1. VÁLTOZÁSOK

Ha a párunk hirtelen rengeteg új ruhát vesz (pedig korábban kb. 4 db tökegyforma pólója volt), elkezd edzeni és egészségesen táplálkozni (úgy, hogy előtte kétpofára tolta a TV előtt a mekis sajtbureszt), napi 3-szor zuhanyzik (pedig régebben az esti 1 alkalomra is kínkeservesen vette rá magát), az önmagában nem jelent hűtlenséget. Elképzelhető, hogy csak egyszerűen jobban szeretné magát érezni a bőrében. Ugyanakkor mindenképp gyanús lehet, hiszen fennáll a veszélye, hogy mostantól másnak szeretne tetszeni, nem pedig nekünk. Éppen ezért különösen gyanús, amikor ez a pozitív változás kizárólag külső helyszínekre koncentrálódik (munkahelyre vagy baráti összejövetelekre), otthon pedig, ahol azzal van, akinek ,,elvileg” a világon legjobban tetszeni szeretne, marad a régi, kopott melegítőiben.

Ha érdekel a folyatás, olvasd el a teljes bejegyzést a Caféblogon!

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top