Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: fürdőruhák és bikinik bűvöletében

Egybe vagy külön? Esetleg bepróbálkoznál egy teljesen formabontó fazonnal? Az idei bikiniszezonban mindent lehet. Lássuk, milyen alakra mely fazonok passzolnak, és milyen színek vagy minták lesznek menők idén a strandokon.

A tikkasztó nyári napokon csak a vízparti pihenés jelent igazi felüdülést. Sokan rettegnek ettől az időszaktól, néhány apró trükkel azonban bárki a legjobb formáját mutathatja – nem csak tetőtől talpig felöltözve.

Plusz kilókkal is divatosan a strandon:

A strand nemcsak a szupermodelleké! Akkor sem kell szégyenkezned, vagy elbújnod, ha van rajtad egy kis felesleg! Ha esetleg szülés után maradt rajtad néhány pluszkiló, amit nem szívesen mutatnál meg nagyközönség előtt, akkor a legjobb választás a vastag hasrésszel készült bikini, mert kialakításának köszönhetően szuper alakot formál. Sokan az egyrészes fürdőruhára esküsznek, de ezt inkább sportoláshoz vagy kerti partihoz javaslom, napozásnál nem ideális viselet.

Megnézem
Összes kép (1)

A tökéletes testhez:

A kétrészes bikinik között mindenki kedvére válogathat a legkülönfélébb minták, színek és formák között. A szuper adottságokkal rendelkezőknek szinte bármely fazon jól áll, de a legtökéletesebb választás az oldalt kötős és a trikini, amely minden vonalat kiemel 

Apróságok – a siker titka:

A push upos fazont azoknak ajánlanám, akiket nem áldott meg az ég túl nagy mellekkel.
A szélesebb csípőjű hölgyeknek a sortos fürdőruha alsó ideális, ami pont a nem kívánt részeket takarja el.

Megnézem
Összes kép (1)

 Minták mindenhol:

Szeretem a klasszikus fekete bikinit, de idén én is bátrabb leszek, és beszerzek néhány különlegesebb színű darabot. Ha már van egy kis színed, akkor te is válogass nyugodtan a neon árnyalatok közül. Imádom a mintákat is, tavaly vettem egy pálmalevél mintázatú fürdőruhát, amely azóta is az egyik kedvencem. Idén már nem kell színben egyeznie a felsődnek és az alsódnak, kedvedre variálhatod őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top