nlc.hu
Nyereményjátékok
Scooter – Mind the gap

Scooter – Mind the gap

Ebben az évben 10 éves fennállását ünneplõ német techno csapat, a Scooter „Mind the gap” címmel új albummal jelentkezik. A lemez címét - „Mind the gap” - , mely a metrókból oly ismerõs figyelmeztetés valójában, eredetileg a londoni metró „Bank” állomásáról csenték el a fiúk.







Kattints a képre!
Ezzel a felhívással is arra szeretnék a lemezvásárlók figyelmét felhívni, hogy Scootertől eddig szokatlan hangzású lemezt vettek a kezükbe. A „Mind the gap” egy komoly fordulópont az együttes történetében, hiszen az eddigi techno slágerek mellett temérdek stílusú dal került fel az albumra. A beharangozó dal, a funk-house stílusú „Shake That!”, a drum and bass-es kezdetű „All I wanna do”, a rock elemekkel tarkított „Panties Wanted”, a latinos „Suavemente” vagy a címéből is kikövetkeztethető trance beütésű „Trans-Atlantic” egy teljesen új vetületet ad a Scooter zenéjének.

A H.P. Baxxter, Rick Jordan és Jay Frog tagok alkotta csapat számára ez a lemez egy komoly váltást hozhat a trió megítélésében. A fiúk haladtak a korral, beemelték mindazon műfajokat, melyek napjaink zenéjét meghatározzák. De ami maradt: hardcore elemekkel tarkított technoslágerek sora fülbemászó szöveggel és ütemes hangzásvilággal. Mindaz, ami a Scootert jellemezte az elmúlt tíz évben. Vélhetően ez a zenei váltás a stabilan nagy rajongótábor mellé számos új rajongót fog szerezni a csapatnak. A 13 új dal között régi ismerős dallamok tűnhetnek fel, Sheryl Crow „All I wanna do” című slágerének vagy a híres Depeche Mode dal, a „Stripped” feldolgozása is helyet kapott a lemezen.

A lemez beharangozója, a „Shake That!” alig jelent meg, máris a rádiók játszási listájának éllovasává küzdötte fel magát. Ezen kívül a már múlt évben sikert aratott techno himnusz, a „Jigga, Jigga!” is felkerült a korongra. Hasonló sikerre számíthat a nagylemez is, amely két verzióban jelenik meg. A hagyományos CD-n kívül egy exkluzív 2 korongot tartalmazó Deluxe kiadvány is boltokba kerül. Ebben a „Mind the gap” albumon kívül egy koncertlemez, a „We like it loud” turnén felvett koncertanyag is megtalálható. A stúdiólemezen egyébként a vadonatúj 13 szerzeményen kívül egy multimédiás melléklet is vár a lemezvásárlókra, melyre a „Shake That!” videoklipje és egy fotógaléria is felkerült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top