Nyereményjátékok

Igazán omlós falatok (X)

A magyaros konyha ízvilágából évszázadok óta nem hiányozhat az aranysárgára sütött húsételek bőséges választéka, amelyeknek egyik legkedveltebb alapanyaga a csirkehús.

Már ez az egyetlen friss hozzávaló ill. a MAGGI új Omlós fortélyai elegendők ahhoz, hogy biztosan ízletes és szaftos sülttel kápráztasd el családod.

Ez hogyan is lehetséges?

A válasz a MAGGI igazi újdonsága, az Omlós csirkesült alapok, amelyek a tasakban a fűszerkeveréken túl sütőzsákot is tartalmaznak.


Jó tudni, hogy a sütőzsákban az alapanyagot érő hőhatás egyenletesebben oszlik el, ezért közel egyformán pirulnak a különböző húsrészek és mérsékelhető az amúgy igen jelentős sütési veszteség. További táplálkozástani előny, hogy az ételkészítéshez nincs szükség zsiradék hozzáadására, a hús a saját nedveiben párolódik meg, illetve sül omlóssá.

A sütőzsák használatával jelentősen csökkenthető a sütő igénybevétele és a tisztítására, karbantartására fordított idő is.

A kezek és a sütő is tisztán marad!

A fokhagymás és paprikás ízesítésű csirkesült alapokat keresd a boltok polcain és süss egy finom vacsorát családodnak!

További ötletes receptekért látogass el receptoldalunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top