Nyereményjátékok

A tudatos választás…

Az energiaárak folyamatos emelkedése, az egyes energiafajták hozzáférhetőségéről hallható hírek sok fogyasztót arra késztetnek, hogy felülvizsgálják energiafelhasználási szokásaikat és ezzel együtt energiafogyasztó rendszereiket, vagyis tudatos energiafogyasztók legyenek.

Az energiahatékonyság azt jelenti, hogy az energiafelhasználást intelligens, innovatív termékekkel és okos folyamatirányítással helyettesítjük. Röviden szólva: „Többet ésszel, mint erővel!”

Ez többnyire bizonyos pótlólagosan elvégzendő beruházásokat jelent, melyek azonban általában nagyon jól megtérülnek.

A tudatos választás...

 

A jobb energiahatékonyság általánosan alkalmazható. Mindenütt, ahol energiával kapcsolatos szolgáltatások jelennek meg, általában jelentős mértékben javítható az energiahatékonyság. Az ehhez szükséges intézkedések általában új beszerzések (energiatakarékos hűtőszekrény), vagy karbantartással kapcsolatos beruházás, ill. modernizáció során történnek. Az energiahatékonyság javítása az egyébként is esedékes változtatások alkalmával a legtöbb esetben gazdaságilag is igen attraktív.

A tudatos választás...Néhány esetben még akkor is megéri a régi rendszereket energiahatékonyabbra cserélni, ha egyéb szempont nem igényli a változtatást.

Az energiatudatosság a fontosságát szeretné az Elektropark webáruház is hangsúlyozni. Éppen ezért találtuk ki egy játékot, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy sokszor pazarló életmódot élünk. Egy kis odafigyeléssel akár milliók életét tehetjük könnyebbé, és élhetőbbé.

A játék lényege, hogy 1 évre kihelyezünk egy Electrolux hűtőszekrényt, egy mosógépet és egy mosogatógépet egy-egy háztartásba. Csak annyi a feladat, hogy figyelni kell, és fel kell jegyezni az áramfogyasztási számlák adatait.

A játékra csupán jelentkezni kell, és sorsolás útján dől el, hogy kihez kerülnek a háztartási gépek.

Jelentkezzen játékunkra, és legyen ön is tudatos fogyasztó!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top