Nyereményjátékok

Nyaralás az egész családnak

Csodás tengerparti nyaralóhelyek, kiváló szállodai szolgáltatások, all inclusive ellátás, családbarát környezet, pihenés, sport, szórakozás és fantasztikus hangulat... egy DINO CLUB nyaralás gondtalan pihenést jelent a család minden tagja számára! A családok körében évek óta nagy sikert arató DINO CLUB szolgáltatás idén már 6 úti cél 8 szállodájában, kibővített programkínálattal várja vendégeit. Újdonság, hogy a DINO CLUB élmény belföldön is elérhetővé válik, a Velencei-tó partján varázsolunk igazi mediterrán klubhangulatot!

De mi is a Best Reisen DINO CLUB-jának titka? Hogyan lehet, hogy kicsik és nagyok egyaránt évről évre visszavágynak a Dino Club varázslatos világába?

A DINO CLUB ingyenes programcsomagjának keretében júniustól szeptemberig magyar animátoraink gondoskodnak gyerekek és felnőttek egész napos szórakoztatásáról! A négy- és ötcsillagos családbarát szállodákban megannyi szórakozási és sportolási lehetőséget kínálunk utasainknak. A családi szobák kialakítása is ideális a családok számára: egy- és kétlégterűek, tágasak. A szállodákban pedig csúszdák, gyermekmedencék, gyermekbüfék és játszóterek várják a családdal utazókat.

Nyaralás az egész családnak

 

A DINO CLUB minden évben kész megújulni: a 2011-es nyár folyamán több alkalommal is Katus Attilával és Fábián Évával nyaralhattok együtt Egyiptomban, Törökországban és a Velencei-tó partján! Attila egy igazi sportos, pörgős, önfeledt nyaralást ígér mindenkinek, míg Fábián Éva elsősorban a kisebbek kedvence lehet gyermeknek szóló vidám, zenés, táncos estjeivel és meglepetés ajándékaival. 

Nyaralás az egész családnak

 

A Dino Kids Club legfontosabb feladata, hogy legifjabb vendégeinknek kínáljon izgalmas és tartalmas időtöltést. Amíg a szülők pihennek, a csemeték remekül szórakoznak, sok újat tanulnak, a programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt. Míg a legifjabb világjárók kutakodhatnak „Seholsziget” kincsei után, vidáman bohóckodhatnak egy cirkuszi nap során, vagy éppen mese sütiket és mini pizzákat süthetnek a Dino Kids Club konyhájában, addig a nagyobb gyermekeket az 1001 éjszaka meséivel, sport bajnokságokkal és vidám „tenger- party”-val várják a lelkes animátor lányok. Így a szülők végre kikapcsolódhatnak, és ha a sok napozásba már belefáradtak, számukra is kínálunk programokat a Dino Holiday keretében. Ezt a programot az aktív és élmény teli nyaralást kedvelő vendégeink részére alakítottunk ki: vidám sport- és játékprogramokat, kondicionáló és alakformáló tornákat, színvonalas esti szórakoztató műsorokat és egy fantasztikus hangulatban eltöltött nyaralást kínálunk! A testi ügyesség mellett a nevetőizmokat is próbára tesszük programjainkon. Legyen az egyéni vagy csoportos sport, vidám vízi vetélkedő vagy csendes kártyajáték, aktív kikapcsolódás vagy pihentető tengerparti sütkérezés, klubszállodáinkban mindezt megtalálja! Ajánljuk fiataloknak és időseknek, családoknak, pároknak és baráti társaságoknak!

Nyaralás az egész családnak

 

Látogass el weboldalunkra, ahol egész nyáron fantasztikus Dino Club akciókkal várunk: www.bestreisen.hu

 

Nyaralás az egész családnak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top