Nyereményjátékok

Ammóniamentes hajfestés 8 perc alatt

Ha fontos Neked a gyors, pontos hajápolás, feltétlenül próbáld ki az ammóniamentes hajfestést a BioHair Petőfi Sándor utcai mintaüzletében!

A nagy sikerű hálózat áprilisban kibővült szolgáltatásai között megtalálható többek között, az expressz hajfestés, ami mindössze 8 perc alatt teljesen új frizurával kecsegtet.

Ammóniamentes hajfestés 8 perc alatt

 

A BioHair Hajvágószalon Hálózat 2010 februárjában nyitotta meg első üzletét Budapesten, azóta pedig 29 üzletben várja a szépülni vágyókat országszerte. Megjelenésükkel megreformálták a magyar fodrászati piacot, és mindannyiunk örömére, a hálózat folyamatosan bővül.

A szalonok igényes, modern megjelenéssel, bejelentkezés nélkül fogadják vendégeket, ezen felül, ha a BioHairnél készül a frizurád, biztos lehetsz benne, hogy minden készítmény, ami a hajadra kerül, természetes összetevőket tartalmaz.

Ammóniamentes hajfestés 8 perc alatt

 

Mai, rohanó világunkban nem utolsó szempont, hogy ne kelljen egy egész délutánt a fodrásznál eltöltenünk.

A BioHair szakemberei, ezért igen nagy hangsúlyt fektetnek a gyorsaságra.

Magyarországon először, a Petőfi Sándor utcai mintaüzletben egy forradalmian új technológia segítségével, a hajfestés hatóideje mindössze 8 perc.

Az eddig időigényes hajfestést örökre elfelejthetjük, és rekordidő alatt szépülhetünk, ráadásul bejelentkezés nélkül!

A hajfesték természetesen a márkanévhez híven a naturalitás jegyében készült:

  • ammóniamentes
  • 90%-ban natúr
  • hosszantartó intenzív színt biztosít
  • szebbnél szebb természetes hatású színárnyalatok közül választhatunk

 

Ha tehát gyors, minőségi szolgáltatásra vágysz elérhető árakon, gyere el egy BioHair Hajvágószalonba. Még bejelentkeznie sem kell!

Bővebb információért látogass el a www.biohajvagoszalon.hu oldalra, vagy érdeklődj személyesen a Petőfi Sándor utca 9. szám alatti szalonban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top