nlc.hu
Öltözködjünk
Bicikli kiállítás, beszélő ruhák és még sokminden más az Öko Design Fesztiválon

Bicikli kiállítás, beszélő ruhák és még sokminden más az Öko Design Fesztiválon

Bicikli kiállítás Dániából, újrahasznosított anyagokból készült finn ékszerek, beszélő ruhák a recyckling jegyében Észtországból, és még sok más innovatív érdekesség a környezetvédelem, öko-tudatos életmód jegyében!

Bicikli kiállítás, beszélő ruhák és még sokminden más az Öko Design Fesztiválon

A környezetvédelem területén napjainkban az egyik leghangsúlyosabb szerepet a hulladék-újrahasznosítás témaköre kapja. A hulladék felhalmozódás problémájával foglalkozó rendezvénysorozat megoldásokat keres és kínál a hulladék felhasználására, valamint képződésének megelőzésére. Mindeddig nem volt Magyarországon az öko-design témájában ilyen átfogó rendezvénysorozat. Látványos, meghökkentő, ötletes, humoros és művészi értékeket hordozó alkotásokat sorakoztat fel, mint egyfajta design-demonstráció.

A fesztivál ideje alatt „Design-séta a szemétdomb körül” címmel, fiatal magyar képző- és iparművészek is bemutatkoznak. A  magyar alkotók hulladékból készített design-tárgyai, bútorai, szobrai és festményei láthatók a VAM Design Centerben.  A hat hónap során konferenciák, előadások, workshopok, divatbemutatók, képző-és iparművészeti alkotások segítik a látogatók tájékozódását a környezetvédelem, recykling fontosságát körbejáró kérdésben.

További információért katt ide »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top