Öltözködjünk

Kis láncosok helyett megint itt vannak az oversize táskák

Végre megint elférhetünk a táskánkban.

Kis láncosok helyett megint itt vannak az oversize táskák

Az utóbbi években elsősorban a láncos kisebb vagy legfeljebb közepes méretű, valamint a borítéktáskák voltak divatosak. Ezek nagyon szépek, ugyanakkor a dolgozó nőknek sok fejfájást okoztak. Jobb esetben összehúzták magukat: teljes sminkkészlet helyett egy doboz púder és egy szájfény, százas papírzsepi helyett tízes csomag fért el benne, a határidőnaplót pedig ideiglenesen a telefon helyettesítette. Rosszabb esetben pedig a kis táska helyett mindenféle laptoptáska, nejlonzacskó, papírtasak és egyebek lettek a napi szettünk részei. Ez nem volt sem kényelmes, sem túl szexi.

Ennek a kínkeserves időszaknak most vége: az idén megint menőnek fog számítani a hatalmas táska, amiben akár a kutyánkat is magunkkal vihetnénk, ha olyanunk lenne. (Egyébként nincs: nem kínozzuk az állatainkat.) Az egy-két évvel ezelőtti divathoz képest annyi lesz a változás, hogy most már nem attól fog menőnek számítani egy-egy darab, hogy borzalmasan sok aranylánc, bőr és egyéb kiegészítő fityeg rajta, hanem attól, ha minél egyszerűbb. Ennek azért örülhetünk, mert viszonylag olcsón is lehetünk majd divatosak, és nem lesz szükség sem dizájnerdarabokra, sem azok bóvli másolatára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top