Öltözködjünk

Divatban az állatminták

De hogyan is érdemes hordani őket? Mi a titkuk a vad- vagy éppen szavannai állatokat idéző ruhadaraboknak? Bloggerünk cikkéből megtudhatod!

Sokak szerint uncsi és közönséges…Pedig nem. Az állatmintát nem lehet görnyedt háttal, kinyomott pocakkal, leszegett fejjel hordani. Azt tényleg csak viselni szabad kitolt cicivel, behúzott hassal, széles mosollyal és egy kis huncut csillogással a szemben.

Egyetlen titka szerintem az ilyen ruhadarabok viselésének, hogy ne vigyük túlzásba, akár csak kiegészítőkkel “imitáljuk” a vadságunkat.

Vigyázat, vadmacskák!

Párductigris vagy esetleg leopárd? Idén teljesen mindegy, akármelyiket veszed fel, mindenféleképpen divatos leszel. Nem csak a megszokott természetes színeket vetik be a tervezők, hanem gondoltak egy merészet, és mindenféle vidám színbe öltöztették a vadmacskákat. Elsőre talán ez vagánynak és feltűnőnek fog hatni, de találhatsz kifejezetten visszafogott darabokat is. Ha nagy felületen jelenik meg az állat mintázata, a viselője nem tud majd elbújni, minden szempár őt fogja figyelni. Ha ennyire nem szeretnél kitűnni a tömegből, egy divatos kiegészítővel dobd fel a hétköznapi vagy akár az elegáns viseletedet. Egy pici hátránya talán, hogy igazán jól csak barna bőrön mutat.

Divatban az állatminták

 

Mi a helyzet a szelídebb állatokkal? Tudd meg a Lótusz blogról, ahol állatmintás bútordarabokkal is találkozhatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top