Öltözködjünk

Így viseld a szűk farmert

Viszonylag egyszerű a sikkes öltözködés alapszabálya: ha a felső szűk, az alj legyen bő, és ha az alj szűk, akkor a felső legyen bő. Nézzük részletesebben a farmerre fókuszálva.

Ha formás, csinos lábunk van (érdemes az edzésünkbe mindig beiktatni egy jó adag guggolást és kitörést!), akkor nyugodtan viselhetünk testhezálló szűk farmert akár az irodába is. De alkalmazva a fenti szabályt, a felsőnk legyen lezserebb, és semmiképpen sem szűk.

Kék farmerhez én fehér, bézs, kék, szürke vagy fekete felsőt szoktam választani, egyszínűt vagy csíkosat. A fekete nadrághoz szinte bármi mehet színben és mintában, ahogy a világos gatyóhoz is.

A cipő lehet lapos vagy magas sarkú, akár tornacipő, kis bokacsizma vagy elegáns topán, de fontos, hogy passzoljon a nadrág hosszával. Próbálgassunk bátran, és látni fogjuk, számunkra melyik a jó megoldás.

A táskával jelentősen befolyásoljuk az outfit összhatását, ezért gondosan válasszuk ki a hangulatunkhoz és alkalomhoz leginkább illő darabot.

Íme egy inspiráló példa a szűk farmer stílusos viselésére.

Így viseld a szűk farmert

 

A Café Mystra blogon sokkal több képet találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top