nlc.hu
Otthon

Méhraj az udvaron

25 ezer méh költözött a család udvari trambulinjába

A család egyszer csak egy fekete, zümmögő felhőt látott elvonulni a ház felett, majd karanténba vonultak a méhekből való rettegésükben.
Méhek - Fotó: Pixabay

Egy brit, dél-yorkshire-i család kertjét ellepték a méhek: miközben új kaptárt kerestek, a váratlan látogatók a kerti trambulint vették birtokba. Először az 50 éves családapa, Matthew Grice lett figyelmes a hirtelen éktelen zümmögésre, majd egy fenyegető fekete felhőt látott elsuhanni a ház felett. Majd a fekete méhfelhő hirtelen ellepte a kertben fekvő trambulint.

A jelenettőt nem csak Matthew, 47 éves párja, Sara és 10 éves lányuk, Hollie is annyira megrémültek, hogy 24 órán át el sem merték hagyni a házat. Legközelebb azt követően merészkedtek ki az ajtón, hogy a hivatásos, rovarokkal foglalkozó csapat kiszállt hozzájuk.

A 25 ezres létszámot, amit a trambulinban találtak, már a méhekkel foglalkozó profi csapat találta meg, és szabadította meg őket a családtól.

(via)

Még több fenyegető kaptárészlelés az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top