nlc.hu
Otthon

60 kilométer kóborlás után hazatért a kutya

60 kilométer kóborlás után hazatért a hűséges kutya

Egy kutya csaknem egy hónapig kóborolt, hogy hazataláljon a gazdáihoz, akik egy autópálya pihenőjében felejtették.
Eltévedt kutya

Hatvan kilométert sétált, és 26 napig kóborolt egy kutya Kínában, míg hazajutott, mert a gazdái elfelejtették magukkal vinni. A Dou Dou nevű 7 éves eb gazdái megálltak az autópályán, hogy egy kis pihenőt tartsanak, de a kutya nélkül indultak tovább.

A Hangcsouban élő család észre sem vette, hogy nincs velük a kedvencük, mindenki azt hitte, valahol a kocsiban bóbiskol. Csak akkor jöttek rá, hogy otthagyták a kutyát, amikor órákkal később megérkeztek a rokonaikhoz. Hiába mentek vissza a pihenőhelyre, az eb már nem volt ott.

A Qui nevű férfi és a családja csak reménykedni tudott, hogy Dou Dounak nem esett baja, és jó kezekbe kerül. Nem sok reményt fűztek ahhoz, hogy valaha előkerül a kutyájuk. Az állat azonban saját kezébe vette a sorsát, és nekiindult, hogy hazatérjen.

Csaknem egy hónappal később a család házánál egy lesoványodott, koszos, kóbor kutya jelent meg. Először nem is ismerték fel Dou Dout, de aztán rájöttek, ki érkezett haza, és megölelték kedvencüket. Szerencsére a hűséges kutya nem sérült meg a hosszú út során, és már sokkal jobb bőrben van. Gazdái pedig azóta is csodálattal mesélik, milyen hihetetlenül ügyesen hazatalált a kutyájuk.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció)

Még több hazatérő kutya az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top