nlc.hu
Otthon

Kimosni a farmert? Felesleges!

Kimosni a farmert? Felesleges! – ezt állítja egy celebstylist

Nem új keletű ötlet az, hogy a farmernadrágot nem feltétlenül kell kimosni, és szerencsére van pár módszer, ami segíthet abban, hogy ne tűnjön fel másoknak a mosás hiánya.

Lehet, hogy nehéz megbarátkozni a gondolattal, de sokszor felbukkant már az a tanács, hogy a farmernadrágokat nem érdemes kimosni, sokkal tovább őrzik meg színüket, formájukat, ha ne dobjuk be ezeket a mosógépbe a többi szennyes mellé. Nemrég Ranya Batal celebstylist hívta fel erre a figyelmet TikTok-oldalán, és hozzátette, az a megfelelő megoldás, ha betesszük a farmert egy lezárható műanyagzacskóba, és két napra bedobjuk a fagyasztóba.

@ranyabatal

Do Not Wash Your Jeans! I know it’s gross, but trust me! ##fyp ##fashion ##style ##tips

♬ original sound - Ranya Batal

Batalhoz hasonlóan a Levi’s vezérigazgatója, Chip Bergh is úgy véli, hogy soha nem szabad kimosni a farmert. Ám ő ahelyett, hogy a fagyasztóba pakolná nadrágjait, úgy próbálja viszonylag tisztán tartani azokat, hogyha valahol feltűnik egy folt, azt gyorsan eltüntetni, vagy ha nagy rossz a helyzet, kézzel kimossa a farmert.

És van még egy megoldás azok számára, aki ugyan kacérkodnak annak gondolatával, hogy kiváltanák a mosást, de aggódnak amiatt, hogy használat közben mi minden tapad, ragad a nadrágjukra. Kelly Love, a Branch Basics tisztítószereket gyártó márka társalapítója szerint már az is csodákra képes, ha kitesszük a farmernadrágokat a Napra, hogy egy kis levegőt szívjanak, persze ez csak akkor működik, ha nem csinálunk bennük semmi olyat, amitől nagyon elkoszolódhatnának. 

(via LadBible)

farmernadrág

Fotó: Pexels

Moss okosan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top