nlc.hu
Otthon

Japánok macskavárosa

Home-office helyett macskavárosban is dolgozhatnak a japánok

Nem is rossz elképzelés.

Míg a világ nagy részén az emberek otthonról dolgoztak a járvány idején, addig Japánban egy érdekes módszert találtak ki. Mivel Japánban az otthonok sokkal kisebbek, mint Európában, és az ország egyébként sem volt híve a szigorú bezárásoknak sem, az emberek az irodától és az otthonuktól távol kezdtek el dolgozni.

Macskaváros JapánbanOlyan munkavégzésre alkalmas helyeket alakítottak ki, ami eléggé extrém. Így Japánban cseppet sem meglepő, ha valaki fürdőházakba, kapszulaszállodákba vagy épp egy óriáskerékre megy dolgozni.

Így alakítottak ki egy olyan központot is, ami igazi cicabarát hely: cicákkal együtt lehet a napi feladatokat elvégezni. 

A „Miau-munkaterv” ára 2500 jen (körülbelül 7200 forint), és mivel csak két asztal áll rendelkezésre, előzetesen online kell foglalni. A helyiségben nincs wifi, így arról mindenkinek gondoskodnia kell, ha a macskavárosban, cicák társaságban szeretne pár órát dolgozni.

via

(Nyitókép: pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top