nlc.hu
Otthon

Strapabíró kartonbútorok

Vízálló, strapabíró kartonbútorokat készít a 23 éves vállalkozó

A kartonfotelek akár 100 kilogrammot is elbírnak.

Bár még csak 23 éves, már igen sikeres vállalkozónak mondhatja magát Karthic Rathinam. A fiatal indiai üzletember kartonból épít bútordarabokat, de olyanokat, amik valóban alkalmasak arra, hogy az ember rájuk üljön, vagy például elhelyezzen rajtuk könyveket – írja a hvg.hu.

Az évek előrehaladtával a feltaláló tökéletesítette a módszert, ami által így már bonyolultabb bútorok is készülhettek.Ezek közé sorolhatók például székek, fotelek is, amik a forgalmazó Out of the Box szerint akár 100 kilogrammot is elbírnak. A dobozok felülete vízálló, így akkor sem esik bajuk, ha valaki egy pohárnyi vizet önt rájuk. És mivel csavarok sincsenek, bárki gyorsan összerakhatja őket.

A sikeres vállalkozás ma már több munkatársat is alkalmaz, a fiú ugyanis nem bírta a hirtelen jött sikert: miután az első bútorokat kiszállította, óriási lett az érdeklődés. Volt olyan hónap, amikor 200 megrendelést kellett teljesítenie.

A kartonbútorok egyáltalán nem drágák: egy laptopállványért például 9 dollárnak (kb. 3500 forintnak) megfelelő rúpiát kérnek.

Azért talán jobb, ha a macskát távol tartjuk tőlük.

kartondoboz

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top