nlc.hu
Otthon

Fiókos szekrény felújítása

Így lett az ócska fiókos szekrényből vagány és újhullámos kiegészítő

Némi fantázia, egy kis csinosítás, a végeredmény pedig egy olyan bútordarab, ami méltó dísze lehet a lakásnak, és amire mindenki felkapja a fejét.
Fiókos szekrény DIY felújítás

Amikor egy régi bútor már nem tetszik, mert idejétmúlt, kopott, netán már egészen más stílust képvisel, mint amit szeretnénk az otthonunkban látni, a legegyszerűbb megszabadulni tőle. A használt holmik adás-vétele fénykorát éli, ami persze szuper dolog – erre tökéletes példa ez a fotel, ami egy régiségboltból került új tulajdonosához, aki teljesen felújította –, ugyanakkor érdemes néha elengedni fantáziánkat, és meglátni a régi cuccainkban is a lehetőséget.

A TikTok inspiráció tekintetében az egyik legjobb ötletforrás, most például egy magyar felhasználó, Szabó Orsi DIY-projektje került látótérbe. Orsi egy régi fiókos szekrényt gondolt újra, amit korábban egy tini használt. Ez látszik is rajta, hiszen még matrica is volt ráragasztva. Ő azonban némi tisztítás és csiszolás után egészen új életet lehelt bele azzal, hogy fekete-sárgára festette, a fiókjait pedig belülről lefóliázta.

Jó, nyilván ez azért ennyire nem egyszerű, hiszen alapozni-lakkozni is kellett, valamint a szerelvényezését is át kellett picit formálni. Mégis néhány óra munkával olyan végeredményt kapott, ami biztos nem jön szembe egyetlen bútorboltban sem. Ha már kellően kíváncsivá tettünk, akkor íme, nézd meg te is!

@szaborsikaa Ezt a szekrényt korábban egy tini használta, de még mindig meglepően jó állapotban volt, úgyhogy azt gondoltam, megéri kicsit felturbózni a külsejét. #renovation #felujitas #furnitureflip #butorfelujitas ♬ The Pretender - Foo Fighters

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top