nlc.hu
Otthon

Óriás húsgolyó az Ikeában

Pulyka méretű húsgolyóval rukkolt elő a brit IKEA

Az óriás húsgolyó pusztán a közelgő ünnepek miatt került a piacra, és korlátozott ideig lesz elérhető.

Azok, akik előszeretettel járnak ebédelni az Ikeába, ráadásul még imádják is az üzletlánc híres svéd húsgolyóját, vélhetően irigykedni fognak.

A brit IKEA ugyanis bejelentette, hogy az ünnepekre való tekintettel az üzletben pulyka méretű húsgolyót lehet majd vásárolni. 

A 4,5 kilogrammos húsgolyót a reklámvideóban a jól megszokott krumplipürével, mártással és zöldborsóval tálalták. A rossz hír azonban , hogy az Egyesült Királyságon kívül vélhetően egyik országban sem lesz majd kapható. A nagyméretű “húsmasszát” egy nagy dobozba csomagolják, hogy biztosan megőrizze az alakját – írja a Daily Mail. 

Az óriás húsgolyó

Már pulyka méretű húsgolyót is lehet kapni az Ikeában (Fotó: Instagram/Ikeauk)

A bejelentés után az Instagram, illetve az X is felrobbant, a felhasználók pedig láthatóan már izgatottan várják a főétel érkezését. 

„A férjemmel nem tudtunk megegyezni a karácsonyi menüben, azonban amint ezt megláttuk egymásra néztünk és máris tudtuk. Egy húsgolyót kérünk.”

Az információk szerint pár napja már elérhető az áruházakban, azonban a vásárlóknak gyorsnak kell lenniük, hiszen korlátozott ideig lesz csak elérhető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top