nlc.hu
Otthon

IKEA termékek akkor és most

Jó hír a rajongóknak, régi kedvencet hoz vissza az IKEA

Szereted az olyan darabokat, amik időtállóak és sosem mennek ki a divatból? Akkor most hozzád szólunk, mert egy régi kedvenc ismét elérhető.
Otthon berendezés

A lakberendezési stílusok évről-évre változnak. A millenium elején még a színblokkos helyiségek uralták az otthonokat, az élénk, már-már neon árnyalatok paradicsoma volt az a korszak. Aztán a letisztultság és a modern, minimál stílus jött divatba a maga fényes fehér bútoraival, és a fekete-fehér elegáns kontrasztjával, amibe maximum csak egy kis szürkének jutott még hely. A Covid-óta a naturális, nagyon otthonos stílusvilág képviseli a trendek trendjét, hogy a lakás maga legyen a béke szigete, így jött képbe a rattan és a fa kombinációja, ami azóta is gyakran köszön vissza a lakberendezési újságok oldalairól. Várhatóan azonban ezt ismét egy színesebb világ fogja váltani.

Lakberendezési tekintetben az IKEA mindig is divatdiktátori szerepet töltött be. A cég idén ünnepli a 80. szülinapját, de több olyan termékük is elérhető jelenleg a kínálatban, amik évtizedes múltra tekintenek vissza – ez Nytillverkad kollekció. Persze ezek némi ráncfelvarráson estek át, de továbbra is hatalmas kedvencek, hiszen ami egyszer bevált, azt kár lenne lecserélni, ugyebár.

Mutatjuk, hogyan változott (ismétlődött) a lakberendezés az elmúlt 80 évben az IKEA katalógusokon keresztül és azt is, milyen régi kedvenceket találsz meg ismét a kínálatban!

Kanapé
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top