nlc.hu
Otthon

Karácsonyi csomagolópapírral vonta be a húga szobáját

Adventi szívatás: becsomagolta húga egész szobáját

Egy fiú azzal viccelte meg a húgát, hogy az egész szobáját csomagolópapírba borította. Később az egész nappalit és a konyhát is becsomagolta. A művelet majdnem egy hetet vett igénybe.
A fiú épp a húga szobájának falait csomagolja

Ugyan a legtöbben április első napjára tartogatják a legnagyobb csínytevéseket, a karácsony közeledtével is rengetegen akadnak, akik különböző tréfákkal próbálják megviccelni a szeretteiket. (Gondoljunk csak a gyerekek és a szülők körében is igen népszerű Elf manó csínyeire.) 

Persze mi tagadás, a testvérek között ezek a viccelődések néha komoly vitákba torkollhatnak. Maks – akit a TikTokon több mint két millióan követnek – most úgy döntött, hogy karácsony alkalmából megvicceli húgát, és a szobájának minden egyes szegletét csomagolópapírral borítja be. Ez a „kis” művelet pedig közel 20 órába telt. 

@thatguymaks

20 hours and alot of wrapping later I’m finally done! Early Merry Christmas…now just need some sleep.

♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

A videón jól látható, miszerint a fiú minden kis részletre gondosan ügyelt, nehogy kimaradjon. Mindez nem kis teljesítmény, tekintve, hogy olykor már a sima ajándékok becsomagolása közben is vért izzadunk. 

De ez csak a kezdet volt. Később újabb öt napba telt, mire a nappalit, illetve a konyhát is teljesen becsomagolta.

(Kiemelt kép: TikTok)

@thatguymaks

Instead of being angry they said they were happy to see me😂

♬ ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE - BRENDA LEE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top