nlc.hu
Otthon

Így él ma Kozma Dominik

Építkezéseken dolgozik az egykori úszó, Kozma Dominik

Kiderült, mivel foglalkozik mostanság a visszavonult sportoló.

Kozma Dominik, az egykori világbajnoki bronzérmes gyorsváltós 2021-ben ugrott utoljára medencébe, és – saját bevallása szerint – nem hiányzik neki az úszás. “A feleségemmel Tokió előtt váltunk szülőkké, már akkor rendesen szívfacsaró volt elmenni edzőtáborba, távol lenni. A családom sokkal többet jelent, mint bármilyen érem” – vallotta be a Magyar Nemzetnek adott interjúban, amiben arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik jelenleg.

Kozma Dominik

Kozma Dominik a férfi 200 méteres gyorsúszás előfutama után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019-ben – Fotó: MTI/Kovács Tamás 

Mint kiderült, építőmunkásnak állt a vb-bronzérmes úszónk. “Földmunkagépekkel dolgozom építkezéseken, terepet rendezek, lyukat fúrok, ások, mindent csinálok, ami például a betonalapokhoz kell” – mesélte. Elmondása szerint egy barátjával együtt kezdték a vállalkozást, saját gépeik vannak, amikkel maguk végzik a munkát.

Mindig is „handyman” típus voltam, szerettem ezermesterkedni, és most élvezem, hogy építünk, létrehozunk valamit” – vallotta be a 2021-es Dancing with the Stars-ban is bizonyító Kozma Dominik, hozzátéve: új célokat tűzött ki maga elé. “Szeretnék egyszer asztalosként kiteljesedni, de nem a szokványos préselt bútorlapokkal dolgozni, hanem igazi komoly fákat megmunkálni” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top