Shine

Tavaszi divattrendek, amik egyből jókedvre derítenek

A romantikus lelkűeket virágokkal, a decens kisasszonyokat kockákkal fogadja a tavasz, de nem maradnak ki a jóból azok sem, akik a szürke pulcsit cserélnék már le valami vibráló változatra.

Minden, ami ’80-as évek

Sacai – Saint Laurent – Gucci , 2018. tavasz/nyár (Fotó: Getty Images)

Széles vállú zakók, puffos ujjú felsők, répanadrágok és fodrokkal díszített ruhák. Mind divatban marad, a ’80-as évek retró fílinges hangulata a tavaszi divatra is rányomja bélyegét. Ahhoz azért kell bátorság, hogy tetőtől talpig felvegyük a stílust, de részenként értelmezve a trendet egész biztos, hogy frissítőleg tud hatni megjelenésünkre néhány látványosabb darab.

Megnézem
Összes kép (8)

 

Ceruzaszoknyák

A ceruzaszoknyák divatja igazi felüdülést jelenthet a mom jeans lezsersége mellett a sikkes öltözködés híveinek. Körte és homokóra alkatúaknak tuti választás, amelyekhez szinte kötelező a magassarkú, főleg, hogy jó pár helyen futhatunk bele midi változatokba. A térd alá érő fazonok bizony igénylik a plusz pár centi optikai tuningot még akkor is, ha gazella lábaink vannak, ellenben egy lezserebb pólóval is viselhetjük, hisz’ a szoknya fazonja rejt annyi eleganciát, ami simán egyensúlyba hozza az összképet.

Megnézem
Összes kép (6)

Pipitér

Emilia Wickstead – Mary Katrantzou – Erdem , 2018. tavasz/nyár (Fotók: Getty Images)

A minták terén a kisebb-nagyobb virágokkal borított ruhák az idei tavaszi kínálatból sem hiányozhatnak, közülük is kitűnnek a nagyitapéták gazdag díszítettségével vetekedő darabok. Ha csak egy ruhát választanánk magunknak ebből a stílusból, az egy maxiruha legyen, azon tud ugyanis a legjobban érvényesülni a mintaözön, ráadásul idén simán lekörözik divatosságban a nadrágruhákat.

Megnézem
Összes kép (7)

Élénk színek

Roksanda – Adam Selman – Rochas , 2018 tavasz/nyár (Fotók: Getty Images)

Van némi furcsaság abban, ha azt mondjuk, a tavaszi-nyári divat szinte csak előkészíti az év végi színparádét, mégis ez a helyzet. A jó idő hónapjaira számos élénk, vibráló színt készítettek be, amik alig várják, hogy a macskaköves utcákon világítsanak, igaz ez elsősorban a sárga megannyi árnyalatára. A napszínű holmik pedig már csak amiatt is remek befektetésnek számítanak, mert majd az őszi szezonban is nagy divatjuk lesz, mint ahogyan minden más élénk, sőt neon színnek is.

Megnézem
Összes kép (6)

Kocka hátán kocka

Miu Miu – Sonia Rykiel – Hermés , 2018 tavasz/nyár (Fotó: Getty Images)

A kockás ruhák velünk tartanak a télből a nyárba, legyen szó apró kockás, asztalterítő-mintákról, vagy a punkosabb skót kockákról, jöhet minden vérmérséklettől és színpreferenciáktól függően. Néhány átmenteni, tavaszi darabot pedig már csak amiatt is érdemes lesz begyűjteni, mert az őszi-téli kollekciók divatbemutatóin is népszerűek voltak, ha pedig a Spinédzserek stílusában készült sárga kockás verziókat bevállaljuk, bérelt helyünk lesz a trendvezérek táborában.

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top