Szabadidő

Szenzációs megújulás!

Egy hirdetési újság hasábjain akadtam a következõ hirdetésre: a Sugarloaf zenekar énekest keres! Furcsállottam a felhívást, mert korántsem ez a legmegfelelõbb módja a sztárkeresésnek. Az elsõ megérzésem azonban cserbenhagyott.




Előttem áll egy talpraesett, szexis, vadóc leányzó, aki nem ismeretlen a közönség számára. Erika több alkalommal próbálkozott már a porondon. Feltűnt különböző „sztár kerestetik” műsorokban ( Kifutó, Popsztárok ), és bár nem lett mindenki által elismert jelenség, most itt az alkalom, hogy megmutassa: milyen egy öntörvényű lány, aki hangjával, kisugárzásával leveszi a Sugarloaf rajongókat a lábukról.

Felmerül a kérdés, vajon miből áll majd össze a repertoár, hiszen eddig ízig-vérig fiúzenekarról volt szó! Nos, a csapat tagjai Erikára szabják a nótákat, de természetesen dolgoznak már az új lemezen, amit új énekesnőjükkel egyetemben készítenek el a jövő év tavaszára. Addig is Erika lelkesen jár a zenekarral koncertről-koncertre, hogy mélyebben megismerje a csapatot és a rajongótábort.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top