Szabadidő

De Niro állja a pofonokat

Robert De Niro nem szereti, ha pofozzák: de megsértõdik, ha valaki felszólításra sem hajlandó komolyan megütni õt.

Legalábbis ez derül ki abból a sajtóbeszélgetésből, melyen a legendás színész tartott a Még egy kis pánik kapcsán filmbeli partnerével, Billy Crystal-lal.





A filmben a nagysikerű első részben megismert alaphelyzet bontakozik ki ismét: egy ártatlan pszichológus és egy maffiavezér szokatlan baráti és munkakapcsolatáról szól a történet. Márpedig az úgy kezdődik, hogy De Niro katatón őrültnek tetteti magát, hogy szabadon engedjék a börtönből; és Crystal megpróbálja szimuláláson kapni. Az ügy érdekében a fülébe csahol, leken neki néhány hatalmas pofont, és egy vastag injekciós tűt döf a combjába.





– Billy Crystal azt hitte, hogy ha komédiát filmezünk, akkor lazán veszem majd a játékot – mesélte De Niro. – De én kértem, hogy tényleg üssön meg. Nagyon nehéz volt rávenni, vagy tízszer próbáltunk, mindig csak meglegyintett. Féltett, vagy mi… végül ráüvöltöttem egy hatalmasat, és ő úgy megijedt, hogy tényleg lekent egy akkorát, hogy majdnem lerepült a fejem. Na, ez a változat került be a végleges filmbe.

Arra a kérdésre, hogy fájt-e a pofon, De Niro csak ennyit felelt:

– A filmben énekelnem is kell: a West Side Storyból adom elő a szerelmi dalt. Amikor megkérdeztem Billyt, hogy hogy tetszik a számom, ő udvariasan ennyit felelt: „nagyon elszánt vagy”: ez jobban fájt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top