Szabadidő

Jennifer Lopez

Lopez kisasszony meglehetõsen izgalmas életet él: filmszínészi pályafutása legalább olyan sikeres, mint a zenei világban tett kiruccanásai.




Az 1970-ben New York szívében született Puerto Rico-i származású Lopez már gyerekkorában is színpadra lépett musicalekben, majd 16 évesen megkapta első filmszerepét a My Little Girlben. 1990-ben tűnt fel a televízióban az In Living Color című sorozatban Az első igazi nagy költségvetésű mozifilmben (Pénzvonat) 1995-ben szerepelt Wesley Snipes és Woody Harrelson oldalán, 1997-ben pedig a Selena című filmben nyújtott alakításával a kritikusok elismerését is kivívta. 1998-ban az Mint a kámforban George Clooney a partnere, a szerepért kapott gázsi őt tette minden idők legjobban fizetett latin színésznőjévé. Ugyanakkor mégis a Selena vezetett a zenei karrierhez. Nagy kiadó állt mögé, olyan nevekkel dolgozott albumán, mint Emilio Estefan, Rodney Jerkins vagy Sean (Puff Daddy) Combs.





Az 1999-es On the 6 album a nyár egyik legnagyobb sikere volt. A rivaldafénybe nem csak dalai és filmjei miatt került, hanem magánélete miatt is. Kapcsolatuk Puff Daddyvel az eljegyzésig jutott, de egy éjszakai lövöldözés meggyengítette szerelmüket, mindkettőjüket letartóztatták, s bár 14 óra múlva kiengedték őket, Jennifert pedig tisztázták, Puff sáros maradt. Végül felmentették illegális fegyverbirtoklás vádja alól, de Lopez úgy dönt, szakít. Jelenleg Ben Affleckkel szervezi esküvőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top