Szabadidő

3+1 DVD-tipp csajoknak őszi estékre

Ahogy hűvösebbre fordul az idő, egyre nehezebben szánjuk rá magunkat, hogy kimozduljunk. Szerencsére nem is kell: ezekkel a DVD-újdonságokkal bátran bevackolhatod magad kedvenc foteledbe.
Isteni szikra
– Ha szeretted a Szívek szállodáját, ne hagyd ki! –

Dvd-s összeállítás (vak)Az Oscar-díjra jelölt Greg Kinnear (Lesz ez még így se, A család kicsi kincse) főszereplésével készült filmben egy hétköznapi férfi, dr. Robert Kearns történetét ismerheted meg, aki Amerika egyik leghatalmasabb vállalatával veszi fel a harcot, hogy megvédje, ami az övé.

Mikor az egyetemi tanár Robert feltalál egy olyan ablaktörlő szerkezetet, melyet a világ összes autóján alkalmazni lehetne, biztos benne, hogy az amerikai álom teljesült be az ő és családja életében. Ám egy gépkocsigyártó mamutcég ellopja az ötletet, Robert pedig kétségbeesett, de bátor tettre szánja el magát: felesége (Lauren Graham – Szívek szállodája) támogatásával szembeszáll a vállalatóriással, noha senki nem jósol sikert küzdelmének…

Eredeti cím: Flash of Genius
Rendezte: Marc Abraham (Az ember gyermeke – producer)
Szereplők: Greg Kinnear (Lesz ez még így se), Lauren Graham (Szívek szállodája), Dermot Mulroney (A Zodiákus), Alan Alda (Aviátor)

DVD-infók

Extrák (eredeti nyelven):
• Audiokommentár Marc Abraham rendező közreműködésével
• Kimaradt jelenetek Marc Abraham rendező választható audiokommentárjával

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), angol (2.0**)
Feliratok: magyar, angol
Játékidő: 114 perc

A film honlapja: www.flashofgenius.com »

Megjelenés: 2009. augusztus 11.
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment

Tipp: rendeld meg a dvd-t a Polc.hu weboldalon »

Miért éppen Minnesota?
Kedves, romantikus vígjáték –

Dvd-s összeállítás (vak)Lucy Hill (az Oscar-díjas Renée Zellweger – Bridget Jones naplója) befolyásos üzletasszony, aki tökéletesen elégedett flancos miami életstílusával. Egy fantasztikus előléptetés reményében azonban belemegy, hogy egy isten háta mögötti minnesotai városkába helyezzék át, ahol egy tejüzem átalakítását kell felügyelnie.

A jeges utak, a fagyos időjárás és a helybéliek hűvös fogadtatása alaposan megnehezítik a rátarti Lucy dolgát, ám lassan kezd felengedni a jég közte és a városka lakói között – különösen a jóképű szakszervezeti vezető, Ted Mitchell (Harry Connick, Jr. – P. S. I Love You) melengeti meg a szívét… Így ami csupán hivatalos megbízásnak indult, mindent megváltoztató csodálatos fordulatnak bizonyul Lucy életében, aminek ebben az elragadóan szellemes romantikus vígjátékban lehetünk tanúi. Hiába, a legkedvesebb embereket olykor a legzordonabb helyeken találni!

Eredeti cím: New in Town
Rendezte: Jonas Elmer
Szereplők: Renée Zellweger (Bridget Jones naplója), Harry Connick Jr. (P. S. I Love You)

DVD-infók

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*)
Feliratok: magyar, angol
Játékidő: 93 perc

A film honlapja: www.newintownmovie.com »

Megjelenés: 2009. augusztus 11.
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment

Tipp: rendeld meg a dvd-t a Polc.hu weboldalon »

Egy boltkóros naplója
Mániád a vásárlás? Beckyvel jóban leszel

Dvd-s összeállítás (vak)Mindenki azonnal bele fog szeretni Beckybe (Isla Fisher), e romantikus vígjáték imádni való hősnőjébe. A csaj New Yorkban él, és leghőbb vágya, hogy egy felkapott divatmagazinnak dolgozhasson, úgyhogy majd kiugrik a bőréből örömében, amikor egy állandó rovat írására kérik fel, igaz, egy pénzügyi tanácsadó cégnél. Legnagyobb meglepetésére a cikksorozat óriási sikert arat, és ez még csak a kezdet. Becky fülig beleszeret agyonhajszolt, ám jóképű főnökébe (Hugh Dancy). Aztán egy titok néhány félreértéshez és féktelen komédiázáshoz vezet. A nagy sikerű regényből készült, kiváló színészeket felvonultató vígjáték könnyed, laza és jó hangulatú: aki megnézi, biztosan beleszeret, és mindig újra akarja nézni…

Eredeti cím: Confessions of a Shopaholic
Rendező: P. J. Hogan
Szereplők: Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman

DVD-infók

Hangok: magyar, angol, cseh, orosz, ukrán (5.1)
Feliratok: magyar, angol, cseh, orosz, ukrán, szlovák, ivrit, lett, litván, észt, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 100 perc

Extrák (magyar felirattal)
• Kimaradt jelenetek
• Boltkóros-bakik
• Videoklip – Shontelle feat Akon: Stuck With Each Other

Megjelenés: 2009. szeptember 9.
Forgalmazza:
InterCom

A Rózsaszín Párduc 2.
– A pasid is csípni fogja –

Dvd-s összeállítás (vak)Clouseau felügyelő (Steve Martin), a francia rendőrség legügyefogyottabb nyomozója mindannyiunk legnagyobb örömére visszatér, és a nyomában ismét elképesztő poénok zuhognak. A fergeteges vígjátékban egy titokzatos bűnöző sorra ellopja a világ legértékesebb műkincseit – így a felbecsülhetetlen értékű gyémánt, a Rózsaszín Párduc is sorra kerül. A nemzetközi nyomozócsoport tagjaként Clouseau felügyelő a tőle megszokott elszántsággal veti magát a mestertolvaj nyomába… és ezzel komoly munkát ad a néző rekeszizmainak.

A kisebb szerepekben olyan nagyágyúkkal találkozhatsz, mint Jean Reno, Alfred Molina, Andy Garcia, Lily Tomlin és John Cleese.

Eredeti cím: The Pink Panther 2
Rendező: Harald Zwart
Szereplők: Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina, Aishwarya Rai

DVD-infók

Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), török (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (DD 5.1)
Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, lengyel, török, görög, ivrit, izlandi, portugál, román, szlovén, szerb
Játékidő: kb. 88 perc

Extrák (magyar felirattal)

Bakiparádé
Kisfilm: A dráma könnyű… a vígjáték veszélyes
Kisfilm: Nem hétköznapi csapat

Megjelenés: 2009. augusztus 26.
Forgalmazza: InterCom

Tipp: rendeld meg a dvd-t a Polc.hu weboldalon »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top