Szabadidő

Vékonyabb szemöldökkel tér vissza Susan Boyle

14 millió albumot adott el 14 hónap alatt, a világ minden táján rekordokat döntött. Idén novemberben visszatér a tehetségkutatók nagyasszonya: Susan Boyle. Hallgasd meg a legújabb számát, most.

Ami Magyarországon nem sikerült Szíj Melindának, azzal Angliát, sőt a világot simán megette Susan Boyle. Megszépült, sikerült feldolgoznia a sikerrel járó felhajtást, és a híresztelések szerint ez év novemberében új albummal jelentkezik (Someone To Watch Over Me), a Britain’s Got Talent 2009-es felfedezettje.

A lemezről elöljáróban csak annyit, hogy Susan dalait a rajongóktól kapott élettörténetek és gondolatok ihlették, amelyek levélben érkeztek az énekesnőhöz a világ minden tájáról. „Számos dalban visszaköszönnek azok a levelek, melyeket a rajongók írtak és küldtek nekem – meséli Susan. – Tudtam, hogy a lemezemnek erről kell szólnia. Írtak nekem bánatról, szerelemről, boldogságról, szomorúságról; mélyen megindító sorokat kaptam, és a dalok ezeket az érzelmeket és élettapasztalatokat tükrözik.”
Aki nem emlékezne rá, annak itt egy kis múltidézés, lentebb pedig a legújabb dal. Kattints!

Íme, az új szám:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top