Szabadidő

A legviccesebb szobrok a világban

Mulatságos köztéri szobrokat itthon is láthatunk. Például Székesfehérváron ott van Mujkó vagy Kati néni szobra. Bloggerünk érdekes és mókás köztéri alkotásokat válogatott össze a nagyvilágból. Amint látható, nemcsak a gyerekek örülnek nekik.

Ezt a szobrot az Egyesült Államokban találjuk, méghozzá Utah államban, Salt Lake City városában, egy középület mellett. Egy anyát ábrázol, ahogy körbeforgatja a lányát.

A legviccesebb szobrok a világban

 

Úgy tűnik, hogy a  következő képen hiányoznak a szobrok létfontosságú szervei. Az alkotó egy francia művész (marokkói származású), az 53 éves Bruno Catalano, aki így kívánja ábrázolni a világpolgárt. Jelenleg Marseille-ben él, és a szobrok is ott láthatók a tengerparton.

A legviccesebb szobrok a világban

 

Dél-Koreában, Jeju szigetén Love Land néven tematikus parkot nyitottak. Csak 18 éven felüliek látogathatják, mivel az ott kiállított szobrok többsége igen erotikus hatást kelt. Ezért csak az alábbit mutatjuk itt be:

A legviccesebb szobrok a világban

 

Még több vicces szobor a Kalandozó magyarok blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top