Szabadidő

Vasárnap este visszatér David Hasselhoff

Rendhagyó módon fog visszatérni az életünkbe David Hasselhoff.

A National Geographic Channel egy új, rendhagyó műsorral készül a berlini fal lebontásának 25. évfordulójára. Az egyórás David Hasselhoff és a berlini fal című filmet 2014 novemberében mutatja be a csatorna az Egyesült Államokban és a világ további 171 országában. Hazánkban november 9-én este.

A műsorban David Hasselhoff egy személyes emlékekkel átszőtt utazásra invitálja a nézőket Berlinbe, hogy felidézze az ország megosztottságának és a berlini fal ledöntésének történetét, valamint hogy olyan emberekkel találkozzon, akik akkoriban az életüket kockáztatták szabadságvágyuk beteljesítéséért.

A film David Hasselhoff Németországhoz való érzelmi kötődését is bemutatja.

Miután a 80-as évek végén többször megfordultam Németországban, és a fal lebontásának idején is ott voltam, így szemtanúja lehettem a keletnémetek fájdalmának és szabadságért folytatott rendíthetetlen küzdelemének. Hatalmas inspiráció volt az ő bátorságuk mindannyiunk számára, és büszke vagyok rá, hogy bemutathatom a történetüket a National Geographic Channellel együttműködve” – mondja Hasselhoff. A dokumentumfilmből egy személyes elbeszélésen keresztül ismerhetjük meg a 20. század egyik legnagyobb történelmi pillanatát. Bemutató: 2014. november 9-én, vasárnap 22 órakor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top