Szabadidő

Május 1.: Szuper majálisok Budapesten

Ha nem tudod, hogy milyen programot válassz május 1-jére, és éppen Budapesten vagy, akkor jó helyen jársz. Összegyűjtöttünk néhány szupernek ígérkező majálist, ahová érdemes lehet ellátogatni.

Éljen, újra itt van május 1-je! Egy kis üröm az örömben, hogy sajnos 2016-ban vasárnapra esik, nem pedig hétköznapra. Ennek ellenére persze örülünk neki, hiszen remélhetőleg jó idő lesz, és egy remek napot tölthetünk el a szeretteink, például édesanyánk körében, hiszen idén pont egybe esik az anyák napjával. Mi jut eszünkbe május 1-jéről? A napsütés és persze a szabadtéri programok, a majálisok. Ezekből gyűjtöttünk most egy csokorra valót.

 Városligeti Majális

A Május 1. – Budapest – majális kombinációról sokunknak a Városliget jut eszébe. Idén is lesz majális a Vajdahunyad vára előtt. Vidámpark, dodzsem, óriáskerék, légvárak, pónilovaglás, hazai ízek és kézművesek vár mindenkit, már április 30-án is.

Május 1.: Szuper majálisok Budapesten

Kertvárosi Majális 2016

Az Erzsébetligeti Színházat körülölelő hangulatos liget is remek programokat kínál. A szabadtéri színpadon egész nap kulturális és művészeti programokkal, koncertekkel, kerületi csoportok bemutatóival várják a majálisozókat.

Csepeli Retró Majális

Csepelen igazi retró majálissal várják az ott lakókat és az érdeklődőket. Virsli, dödölle, lángos, kürtőskalács, vattacukor. A gyerekeknek lángosevő verseny, felnőtteknek sör-virsli verseny, családoknak bográcsos pörköltfőző verseny. A színpadon gyerekműsor, cirkuszi produkció, akrobatikus rock and roll bemutató. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top