Szabadidő

Visszatértek a kommentek az nlc-re!

Tetszett a cikk? Írd meg szerzőnknek! Nem tetszett? Küldd el melegebb éghajlatra!

Az nlc. hűséges olvasói az évek során több tízezer kommentet írtak cikkeink alá, szövődtek itt barátságok, sor került néhány komolyabb verbális ütésváltásra, de sok szép, szívmelengető kezdeményezésről, ínycsiklandó receptről vagy épp fontos társadalmi ügyekről is értesültünk már olvasóinknak köszönhetően.

Nemrég átalakult az oldal megjelenése, ezzel egy időben pedig a kommentelési lehetőséget is nekiálltunk korszerűsíteni. Emiatt egy darabig hiányoztak a cikkek alól a hozzászólások, mostantól azonban ismét szabad a vásár, bárki igényei és vérmérséklete szerint írhat nekünk, szerzőinknek, de a többi olvasónak is, természetesen a civilizált párbeszéd és a jó értelemben vett vita keretein belül. 

Téged is vár az nlc. megújult komment szekciója! (Fotó: Unsplash)

A korábbi változathoz képest annyi a különbség, hogy a hozzászólásokat Facebook-oldalunkon keresztül lehet megírni, a cikkek tetején látható Megjegyzés gombra vagy a cikk alján látható facebookos beágyazásra kattintva.

Kommentelj te is újra az nlc.-n: például mesélj az idei Sziget Fesztiválon szerzett élményeidről, mesélj arról, hogy nálatok milyen egy anya élete, esetleg mondd el, hogy neked milyen módszereid vannak a környezet védelmére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top