Szabadidő

Így néz majd ki Gillian Anderson a Vaslady szerepében

Megérkezett a Netflix nagy sikerű sorozatának legújabb előzetese.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű kosztümös tévésorozatának kétségkívül a Netflix The Crownja bizonyult. A brit királyi udvar XX. századi történetét feldolgozó széria különlegessége, hogy a főbb szereplőket – főként II. Erzsébet királynőt – az eltérő évadokban más-más színészek alakították. A rövidesen érkező negyedik évadban az Oscar-díjas Olivia Colman formálja majd meg a brit királynőt. 

Gillian Andersonnal érkezik a The Crown negyedik évada

Olivia Colman óriásit alakít II. Erzsébet szerepében (Fotó: Netflix/YouTube)

A The Crown november 15-én érkező új évada a hetvenes évek eseményeivel foglalkozik majd: ekkor lépett be a királyi udvar életébe Diana hercegné, és ekkor iktatták hivatalába a szigetország első női miniszterelnökét, a Vasladyként is ismert Margaret Thatchert, aki szinte azonnal konfliktusba keveredett a királynővel, népszerűségén pedig nem sokat segített, amikor 1981-ben hadat üzent Argentínának a Falkland-szigetek elfoglalása miatt. 

Az új évadban Gillian Anderson kelti majd életre Thatchert, aki elképesztően átalakult a szerep kedvéért, bizonyára külön dialektus-tanárhoz is járt, hogy minél élethűbben adja vissza a Vaslady jellegzetes beszédstílusát. Diana hercegnét Elizabeth Debicki alakítja, de az előzetesben látható többek között a Margit hercegnőt megformáló Helena Bonham Carter is.

További cikkeink a Netflix témakörében:

  • Emily in Paris: a sorozat, amit szinte mindenki utál, de függőséget okoz
  • Egy horror, amiből többet tanulhatsz a szerelemről, mint bármelyik romantikus filmből
  • A balfék Adam Sandlert mindenki meg akarja dobálni – a színész új filmje kiállás a bullying ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top