nlc.hu
Szabadidő

Sir Ian McKellen a Meseország mindenkiét méltatta

Dicséri a Meseország mindenkié című könyvet a Gyűrűk Ura-filmek sztárja, Sir Ian McKellen

„Bárcsak olvashattam volna ezt a könyvet gyerekkoromban” – írta az X-Men és A Gyűrűk Ura-filmek sztárja a hazánkban nagy botrányt okozó Meseország mindenkié című mesekötetről.

A brit Time átfogó cikket közölt a Meseország mindenkié című könyv körüli botrányról Miért egy gyerekkönyv lett az LMBT+ jogokért küzdők ellenállásának szimbóluma Magyarországon? címmel, és a cikket a kétszeres Oscar-jelölt színészlegenda, Sir Ian McKellen is megosztotta a közösségi oldalán a fenti szöveg kíséretében – szúrta ki a 444.

I wish I could have read this book when I was a child. https://time.com/5897312/hungary-book-lgbt-rights/

Közzétette: Ian McKellen – 2020. november 30., hétfő

A főképp Gandalfként és Magnetoként ismert McKellen – akinek Dumbledore szerepét is felkínálták – sosem csinált titkot a homoszexualitásából, régóta küzd a meleg közösség jogaiért. Úgy fest, eléggé követi a magyarországi helyzetet és fejleményeket, mert nem is olyan rég még arról szóltak a hírek, hogy az SZFE mellett állt ki az angol színész, aki 81 éves kora ellenére máig rendkívül aktív és rengeteget forgat.

A Meseország mindenkié-botrány kellemetlen részletei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top