nlc.hu
Szabadidő

II. Erzsébet corgi kutyái

II. Erzsébet meggondolta magát

Erzsébet királynő évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy nem lesz több kutyája, de miután András herceg meglepte két corgival, nem tudott ellenállni.
II. Erzsébet

II. Erzsébet legutóbbi corgija, Willow 2018 áprilisában kimúlt, de az uralkodó már évekkel korábban eldöntötte, nem akar több kutyát nevelni. Nem szeretné, hogy halála után magukra maradjanak négylábú kedvencei.

A királynőt azonban februárban két kölyök corgival lepték meg. A kutyákat azért kapta, hogy ne érezze magát annyira egyedül, miközben férje, az azóta elhunyt Fülöp herceg a kórházban fekszik.

Az viszont csak most derült ki, hogy a corgikat a királynő fia, András herceg ajándékozta édesanyjának. Hiába fogadta meg, hogy nem lesz többé kutyája, amikor András megjelent a két kölyökkel, Erzsébet nem tudott ellenállni.

Az uralkodó Fergusnak és Muicknek nevezte el a corgikat. Fergus a nevét Erzsébet anyai nagybátyja, Fergus Bowes-Lyon után kapta. Muick – amit Micknek kell ejteni – egy skóciai tó után lett elnevezve. A tó a balmorali kastélynál található, és a királynő gyakran sétál a partján.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: LEON NEAL / POOL / AFP)

A gyászoló királynő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top