nlc.hu
Szabadidő

Sambo, az új magyar csodaló

Itt az új magyar csodaló! Sambo lehet Overdose utódja

Lovas berkekben már egy új magyar csodalóról suttognak. Sambot, a veretlen angol telivért már most Overdose-zal emlegetik egy lapon.
Sambo

Kincsem és Imperiál után Sambo (ejtsd: Szambó) lehet az egykori egymilliárd forintot érő Overdose utódja – számolt be a Tények. A 3 éves csodaló eddig három versenyen indult, és mindhárom alkalommal kimagasló győzelmet aratott. A bemutatkozó versenyén – ahol 14 lóhossz előnnyel nyert – felhívta magára a szakma figyelmét.

A ló Alagon tölti napjait, ahol arra készül trénerével, Bakos Gáborral, hogy versenyről versenyre ők legyenek a legjobbak. Egyesek szerint erre igencsak jó esélyük van.

A tréner és a ló között különleges a kapcsolat, másfél éve kezdték a közös munkát. Sambo egy 2019-es Baden-Baden-i árverésről kerül Alagra, 16 ezer euró (azaz csaknem 6 millió forint) volt a ló ára. Tulajdonosa és trénere is bízik benne, hogy a későbbiekben is beválik majd a versenyeken.

Kiemelt kép forrása: Tények – videó

Olvass még lovakról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top