nlc.hu
Szabadidő

Megálmodta a lottószámokat, gigantikus összeget nyert

Megálmodta a lottószámokat, gigantikus összeget nyert

Az ausztrál férfi álmában meglátta a nyerő lottószámokat, most pedig tényleg nyert velük.
Lottószelvényt mutat egy kéz

Egy ausztrál férfi olyan számokkal nyerte meg a főnyereményt a lottón, amelyeket álmában látott. A dél-ausztráliai Edwardstownban élő férfi azt állítja, hogy évek óta azzal a számsorral lottózik, amely egyszer álmában megjelent.

„Nehéz elhinni, de évekkel ezelőtt megálmodtam a számokat, amelyeket azóta is használok. Nagyon élénk álom volt. Ezekkel a számokkal lottóztam benne, majd megnyertem főnyereményt. Az álom előre jelzett mindent”

 

– mondta a férfi.

A szerencsés lottónyertes 4,8 millió ausztrál dollárt (1,1 milliárd forint) nyert. Elmondása szerint nagyon szürreális érzés volt, amikor megtudta, hogy megnyerte a jackpotot.

A férfi és a felesége még dolgozik, de azt tervezik, hogy a jövőben visszavesznek a munkából, és akár teljesen nyugdíjba vonulnak. Ennyi pénzből tényleg csak akkor kell dolgozniuk, ha kedvük tartja. Emellett a nyereményből támogatják majd a gyerekeiket, és szeretnék élvezni az életet.

(UPI)

(Kiemelt kép: The Lott)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top