nlc.hu
Szabadidő

Jessica Biel régi fotókon

Jessica Biel 26 éve még csak egy lány volt a szomszédból – régi fotókon a most 40 éves sztár

Már 26 éve annak, hogy Jessica Bielt a Hetedik mennyország Mary Camdenjeként megismerte a világ. Azóta nemcsak az egyik legismertebb színésznő lett, hanem az egyik legirigyeltebb is: sokunk tinibálványával, Justin Timberlake-kel alapított családot.
JEssica Biel a Sinner bemutatóján

Kamaszként rá akartunk hasonlítani, azóta pedig csak még jobban irigyeljük. Jessica Biel életében is vannak hullámvölgyek, de összességében nagyon is harmonikusnak tűnik, ami a sztárok körében nem egy megszokott jelenség.

Jessica Biel, a lány a szomszédból

Biel a szemünk előtt lett a Hetedik mennyország kamasz lányából az egyik legszebb és legismertebb színésznő. Az évek során szerepelt vígjátékokban, thrillerekben, akciófilmekben, a The Sinner nevű sorozatban is, amiben producerként és forgatókönyvíróként is kipróbálta magát.

Jessica Biel a Hetedik mennyország gyerek szereplőivel
Megnézem
Összes kép (5)

Tény, hogy a filmjei nem robbantak óriásit, és túlzás lenne azt állítani, hogy Jessica Biel a legsikeresebb színésznők közé tartozik, de a nevét valahogy mégis mindenki ismeri. Az eredetileg barna hajú színésznő kinézete sokat változott az évtizedek alatt: volt már szőke, rövidebb és hosszabb hajjal is láthattuk, és frufruval is, ami kifejezetten jól állt neki. A stílusa mindig is inkább visszafogott volt, de időközben a szomszéd lányos, farmerosból az abszolút nőiesben teljesedett ki.

Jessica Biel a The Tonight Show-ban
Megnézem
Összes kép (4)

Az álompárnak is voltak hullámvölgyei

Jessica Biel már évek óta házas, és az egyik legirigyeltebb nő is a világon, hiszen az N’Sync egykori tagjához, Justin Timberlake-hez ment hozzá. De előtte is alkotott egy párt olyan férfival, aki szintén sokunk falán feszített poszter formájában: 5 évig volt együtt Chris Evansszel, és Ryan Raynoldsszal is összehozták anno.

Jessica Biel és Chris Evans
Megnézem
Összes kép (4)

2007 óta Justin Timberlake-kel sokáig álompárként tartották számon a rajongók, egészen 2019-ig, amikor az énekest egy másik nő oldalán látták. Timberlake-et egy New Orleans-i bárban kapták lencsevégre kézen fogva Alisha Wainwright színésznővel, akivel akkoriban együtt forgatott. Az eset után Timberlake nyilvánosan kért elnézést családjától, amiért kínos helyzetbe hozta őket.

A Covid alatti időket a színésznő nyilatkozata alapján  jól viselték:

„Azt hiszem, egy ponton rájöttünk, hogy csak sodródni lehet az árral, és rugalmasnak maradni az adott helyzethez. Az otthoni feladatokat pedig meg kell osztani, különben a házaspár egyik tagja viszonylag hamar kiég.”

Idén ünneplik a 10. házassági évfordulójukat. Biel március 3-án töltötte be a 40. évét, de jó néhányat letagadhatna. A fotói alapján a születésnapját minden felhajtás nélkül, legalább annyira átlagosan – és nagyon boldogan – ünnepelte, mintha az egyik ismerősünk fotóit nézegetnénk az Instagramon:

Timberlake-kel két fiúk született: Silas és Phineas. Második gyermeküket 2020-ban hozta világra, a terhességét végig titokban tartotta.

Amikor a szülés után visszatért a filmezéshez, azt nyilatkozta, sokkal inkább értékeli a munkáját, mint a gyerekek előtt:

„Sokkal jobban értékelem, hogy dolgozhatok, hálás vagyok érte. Azt hiszem, fiatalabb koromban nem értettem igazán, mennyire különleges ez a hivatás, és milyen ritka az az ember, akinek az megadatik, hogy aktív színészként élhesse az életét.”

A családjukkal a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, Montanaban élnek. A magánéletükről nagyon ritkán posztolnak, ritkán nyilatkoznak, de néha azért tesznek kivételt:

Tudj meg még többet kedvenceidről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top