nlc.hu
Szabadidő

Majdnem a cápa tátott szájába ugrott a búvár

Majdnem a cápa tátott szájába ugrott a búvár – rémisztő videó

Egy tengerbiológus kis híján egy cápa áldozatává vált, amikor a hajóról be akart ugrani a búvárruhájában a tengerbe. Ráadásul az egészet videóra vette, és az internet csak ámul és bámul.
tigriscápa

Ocean Ramsey (micsoda név!) tengerbiológusként dolgozik, és elég gyakran merül a tenger alá ahhoz, hogy már ritkán érjék meglepetések. Az egyik nap épp a létrához készült, hogy elinduljon a vízbe, amikor hirtelen felbukkant egy óriásira tátott cápaszáj pont ott, ahol Ocean vizet érne. Az esetről készült videóból gyorsan kiderül, hogy Ramsey nem esett pánikba, hanem lazán üdvözli a tigriscápát, akinek még a nevét is tudja: Nikki királynőnek hívja – derül ki a UPI cikkéből.

A jelenetet Ramsey kollégája, Juan Oliphant rögzítette a kamerájával. Ramsey imádja Nikki királynőt, állítása szerint már húsz éve ismerik egymást. Szerinte Nikki csak észlelte, hogy közeledik a víz felé, és túl korán reagált erre. Bár jóban vannak, Nikki elég gyorsan mozgott ahhoz, hogy Ramsey rájöjjön, jobb, ha egy kicsit később csobban csak a vízbe. A tengerbiológus szerint a cápák ugyan vadállatok és ragadozók, de egyáltalán nem szörnyetegek, és nem is szabad akként kezelni őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top