nlc.hu
Szabadidő

Demcsák Zsuzsa házassága

Demcsák Zsuzsa paradicsomi helyen tölti a nászútját

A műsorvezető ragyog a boldogságtól.

Demcsák Zsuzsa az ünnepek előtt mondta ki a boldogító igent új szerelmének, akivel januárban nászútra is indultak. A kétgyermekes édesanya és férje Szingapúrban töltik a nagy nap utáni időszakot, melyről a műsorvezető rendszeresen be is számol a közösségi oldalán. Köztudott például, hogy Zsuzsa nem eszik húst, Szingapúr pedig az általa feltöltött videó szerint igazi zöldségmennyország, már ami az éttermeket illeti. De van itt bejegyzés arról is, ahogy a híresség a városban sétálgat. Kattints ide a bejegyzésért! 

Bár a sztár korábban elmondta, hogy a jövőben nem kívánja a nyilvánosság előtt élni a magánéletét, az minden poszton látszik, hogy boldogságát büszkén osztja meg a rajongóival. Nem akarja titkolni a szerelmüket, ám új kedvesével megbeszélték, hogy nem akarnak a kirakatban élni. A Blikknek nemrég egy ismerős elárulta, hogy Zsuzsa végre egy olyan férfi mellett találta meg a boldogságot, akinek az oldalán igazi nő lehet.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: SuperTV2)

„Zsuzsa korábbi kapcsolatai mindig úgy alakultak, hogy sokszor neki kellett lennie a dominánsabb félnek vagy annak, aki szervezi az életüket. A család és a munka mellett pedig nemigen jutott ideje élni, élményeket szerezni. Most azonban egy olyan nagybetűs férfit sodor mellé az élet, aki mindenben a támasza, a tenyerén hordozza őt, ajándékokkal lepi meg és gyakran utaznak el” – mondta el a lapnak a névtelen forrás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top