nlc.hu
Szabadidő

Jennifer Lopez abbahagyja az éneklést

Jennifer Lopez abbahagyja az éneklést

JLo úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg több albumot nem fog már kiadni, az éneklés helyett pedig az élet más területeire koncentrál.

Február 16-án jelenik meg Jennifer Lopez új albuma. Zenéjében még nem tudni, mennyire, címében viszont egy az egyben arra a 22 évvel ezelőtti albumra reflektál, melyet Ben Affleckkel való korábbi kapcsolata alatt adott ki. Annak az albumnak a This Is Me…, a mostaninak pedig a This Is Me … Now címet adta.

Fotó: GettyImages, Lionel Hahn/WireImage)

Fotó: GettyImages, Lionel Hahn/WireImage

Extra különlegesség, hogy ezúttal a zene mellé egy film is készült. JLo ugyanis úgy érezte a stúdiófelvételek közben, hogy bár gyönyörű a zene, mégsem meséli el olyan teljességgel a történetét, mint ahogyan szeretné. Úgyhogy az album mellett This Is Me… Now: A Love Story címmel a Primevideón jelenik majd meg az énekesnő zenés filmje. 

„Az igazság az, hogy nem is tudom, készítek-e még albumot ezek után. (…). Lehet, hogy ez lesz az utolsó albumom” – nyilatkozta arra a kérdésre, hogy mik a jövőben a tervei. „Úgy érzem, ez egy korszak vége, egy új korszak kezdete. Soha ne mondd, hogy soha, de most így érzem” – tette hozzá.

via: etonline

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top